Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘάνατος Τζωρτζίνας : «Κλειδί» για τις έρευνες το φιαλίδιο με το αίμα...

Θάνατος Τζωρτζίνας : «Κλειδί» για τις έρευνες το φιαλίδιο με το αίμα της

Ένα φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας, με ημερομηνία λήψης 8 Απριλίου του 2021, βρέθηκε 13 μήνες μετά την εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.Ίσως το φιαλίδιο φωτίσει τη διαδρομή της βασανιστικής ιστορίας αυτού του παιδιού, από την εισαγωγή στο Καραμανδάνειο μέχρι το φρικτό τέλος στο Αγλαΐα Κυριακού στα τέλη του περασμένου Γενάρη.

Το φιαλίδιο αυτό, που έχει ήδη σταλεί στο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, θεωρείται πολύ σημαντικό και ευκρινές εύρημα για να διαπιστωθεί από τότε πριν την εισαγωγή εάν έπαιρνε ύποπτες ουσίες που της προκαλούσαν και το περίεργο πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο Καραμανδανειο. Ο δράστης ίσως προσπάθησε και με άλλους τρόπους να στερήσει τη ζωή από τη Τζωρτζίνα, να μην τα κατάφερε και στη συνέχεια να χρησιμοποίησε φαρμακευτικές ουσίες, δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Πώς βρέθηκε το «ξεχασμένο» φιαλίδιο

Το πολύτιμο βιολογικό εύρημα είχε παραπέσει στην άκρη του ψυγείου στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και τυχαία δεν πετάχτηκε λίγες ημέρες αργότερα από την εισαγωγή της Τζωρτζίνας, όπως γίνεται συνήθως.

Ο γενικός χειρουργός Γιώργος Σιδεράς, που εργάζεται στη Γερμανία και είναι ένας από τους έξι τεχνικούς συμβούλους της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε λόγο για ιατρικό λάθος.«Μπορεί να έχει γίνει λάθος μέσα στο team γιατί αυτά έχουν γίνει, έχω δει εγώ λάθη, έχω δει πάρα πολλά κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Μπορεί να ήταν ένα φιαλίδιο περισσότερο, αυτό τώρα θα εξεταστεί. Είναι ακόμα υπό μελέτη».

Ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε ότι δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου, παρά το γεγονός πως του το ζήτησε, όπως υποστηρίζει, ο πατέρας της 33χρονης, ο διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας και ένας γνωστός δημοσιογράφος.To πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να φωτίσει τις αίτιες θανάτου και των δυο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα