Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ Φάρμα φλερτάρει με τη Μαρία Μπακοδημου

Η Φάρμα φλερτάρει με τη Μαρία Μπακοδημου

Με τον ΣΚΑΪ να στρέφεται στην ενημέρωση την επόμενη σεζόν, η Μαρία Μπακοδήμου έχει ήδη από καιρό ξεκινήσει τις επαφές της εκτός Φαλήρου. Η προσέγγιση από τον όμιλο Alpha – Star θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη, καθώς πρόκειται για μια παρουσιάστρια που ταιριάζει με το προφίλ των δύο καναλιών.

Το γεγονός ότι η Μαρία Μπακοδήμου έχει παρουσιάσει με επιτυχία τόσο ζωντανές εκπομπές ψυχαγωγίας, όσο και μαγνητοσκοπημένα πρότζεκτ με συγκεκριμένο κόνσεπτ, δημιουργεί και πολλά σενάρια για το τι πρόκειται να αναλάβει την ερχόμενη χρονιά.

Με δεδομένο ότι το Star πρόκειται να επαναφέρει την Φάρμα στο πρόγραμμά του το ερχόμενο φθινόπωρο, μια και τα έχει όλα έτοιμα από τον περσινό κύκλο, φαίνεται ότι η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα από τα υποψήφια πρόσωπα για την παρουσίαση και μάλιστα, η υποψηφιότητά της είναι αρκετά ισχυρή.

Βέβαια, σε περίπτωση που το deal της παρουσιάστριας με τον όμιλο οριστικοποιηθεί και επισημοποιηθεί, το σίγουρο είναι ότι δεν θα την δούμε μόνο σε ένα εποχιακό πρότζεκτ όπως η Φάρμα. Σε κάθε περίπτωση, θα μιλάμε για μια επιστροφή στα παλιά της τηλεοπτικά λημέρια που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα