Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ οδήγηση χωρίς δίπλωμα αποκάλυψε επτά διαρρήξεις

Η οδήγηση χωρίς δίπλωμα αποκάλυψε επτά διαρρήξεις

Έβγαλε λαβράκι ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν 25χρονο που εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην ΒΙ.ΠΕ. του Ηρακλείου χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης, την Παρασκευή, καθώς προέκυψε ότι ήταν ο δράστης επτά διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά την σύλληψή του, αξιοποιήθηκαν στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του για επτά κλοπές και μια απόπειρα που είχε διαπράξει στο διάστημα από τις 6 Ιανουαρίου ως τις 25 Φεβρουαρίου με λεία μετρητά 8.600 ευρώ, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, είδη ρουχισμού και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα συνολικής αξίας 6.400 ευρώ.

Ο 25χρονος “ποντικός” που άνοιγε με λοστό παράθυρα και μπαλκονόπορτες, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και παράβαση του Κ.Ο.Κ., ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα