Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με καυστικό υγρό: «Μετανιωμένος» αλλά προφυλακιστέος ο 50χρονος

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Μετανιωμένος» αλλά προφυλακιστέος ο 50χρονος

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο πενηντάχρονος που τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της συζύγου του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Αθ. Ηλιόπουλου, ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εκφράζει την πρόθεσή του να βοηθήσει έμπρακτα στην αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης φτάνοντας στην εργασία της, σε κατάστημα καθαρισμού ιματισμού, δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύζυγό της που προσπάθησε να την ακινητοποιήσει βάζοντας ένα ποτισμένο με το καυστικό υγρό πανί στο πρόσωπό της. Αφού δεν κατάφερε να το πετύχει, πέταξε το υγρό στο πρόσωπό της και τράπηκε σε φυγή.

Η 49χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρότατα εγκαύματα στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας. Αν και η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τετάρτου βαθμού στο δεξί της μάτι, το οποίο και κινδυνεύει να χάσει.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση στο μάτι της παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα