Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕκδήλωση για την προσφορά των γυναικών στον τόπο ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας...

Εκδήλωση για την προσφορά των γυναικών στον τόπο ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας από τον δήμο Ωραιοκάστρου

Την πολύτιμη προσφορά των γυναικών στον τόπο μέσα από τους ποικίλους ρόλους τους ως μητέρες, εργαζόμενες, παιδαγωγούς, ηγέτιδες και ηρωίδες της καθημερινότητας τιμά με την εκδήλωση “Η ζωή είναι γυναίκα”, ο δήμος Ωραιοκάστρου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Ο λόγος για μια εκδήλωση στην οποία ο δήμος Ωραιοκάστρου θα τιμήσει γυναίκες που διακρίνονται για την προσφορά και τα επιτεύγματά τους και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Νέλυ Δελλή” του κτιρίου “Παύλος Μελάς” στο Παλαιόκαστρο την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 20:00 το βράδυ. Την εκδήλωση αυτή θα πλαισιώσει μουσικά η κα Εύη Σιαμαντά και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, κ. Γιάννης Χαβιανίδης.

Με αφορμή την εν λόγω εκδήλωση ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, κ. Παντελής Τσακίρης αναφέρει από την πλευρά του “Διοργανώνουμε μια όμορφη εκδήλωση για να τιμήσουμε γυναίκες που έχουν διακριθεί για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Συνδημότισσές μας καταξιωμένες, δραστήριες, ενεργές, παρούσες κάθε στιγμή για να προσφέρουν στο συνάνθρωπο και στο Δήμο μας. Σεβόμαστε τις γυναίκες, τις τιμάμε όχι μόνο για όσα προσφέρουν, αλλά για όλα όσα είναι”. Αντίστοιχη είναι και η δήλωση της αντιδημάρχου σύγχρονου πολιτισμού του δήμου, κας Ευαγγελία Δρόσου. “Αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο που επιτελούν οι γυναίκες στην κοινωνία και τις τιμάμε για τα επιτεύγματα και την πολύτιμη προσφορά τους. Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας για να χειροκροτήσουμε όλες και όλοι μαζί συνδημότισσές μας που μέσα από το έργο και τις πράξεις τους σηκώνουν ψηλά τον Δήμο Ωραιοκάστρου”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα