Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕισαγγελική έρευνα για την απόπειρα αυτοκτονίας του υπό κράτηση 39χρονου δολοφόνου της...

Εισαγγελική έρευνα για την απόπειρα αυτοκτονίας του υπό κράτηση 39χρονου δολοφόνου της 28χρονης πρώην συντρόφου του

Την διενέργεια έρευνας διέταξε ο εισαγγελέας των φυλακών για την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονος δολοφόνου της 28χρονης πρώην συντρόφου του έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Συγκεκριμένα ο 39χρονος βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Παράλληλα θεωρείται θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ για την απόδοση ευθυνών στους αστυνομικούς από τους οποίους ζήτησε βοήθεια το θύμα. Με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, φαίνεται πως ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων δεν είχε ενημέρωση από τον αξιωματικό υπηρεσίας και επομένως δεν φαίνεται να έχει άμεσα ευθύνη. Ενημέρωση είχε λάβει και η υποδιοικητής και Επόπτρια Δυτικής Αττικής το βράδυ της δολοφονίας, η οποία φαίνεται να έχει και τη βαρύτερη ευθύνη λόγω της θέσης της.

Η πολιτική ηγεσία είναι διατεθειμένη προχωρήσει άμεσα την διαδικασία απόδοσης των ευθυνών όπου αυτές αναλογούν. Στο πλαίσιο αυτό καταβάλλεται προσπάθεια για την ολοκλήρωση μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας της ΕΔΕ, χωρίς όμως ακόμα να είναι απολύτως σίγουρο, καθώς ενδεχομένως να κληθούν και άλλοι αξιωματικοί να καταθέσουν ή να υποστηρίξουν εμπλεκόμενοι να χρειαστούν και συμπληρωματικές καταθέσεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα