Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: «Ήταν στη μέση, του κόρναρα και σάστισε» λέει ο 33χρονος που...

Βόλος: «Ήταν στη μέση, του κόρναρα και σάστισε» λέει ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο» λέει ο 33χρονος οδηγός μηχανής για το τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στον Βόλο που στοίχισε τη ζωή σε ένα βρέφος.

Η μητέρα και η αδελφή του επισκέπτονται στο κρατητήριο τον 33χρονο ο οποίος παρακολουθείται από ψυχολόγο. «Εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε» φέρεται να είπε στα συγγενικά του πρόσωπα για τον 53χρονο παππού του βρέφους, όπως μεταδίδει το gegonota.news, περιγράφοντας πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα βρέφος που θα κηδευτεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου.

Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου μιλώντας στο τοπικό μέσο είπε πως ο οδηγός δεν είναι σε θέση να μιλήσει καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και να διαχειριστεί την κατάσταση. Επίσης, στο κρατητήριο τον επισκέφθηκε και γιατρός γιατί έχει σπασμένο χέρι και θα μπει σε χειρουργείο, όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο.

Το βιντεοληπτικό υλικό από όλες τις κάμερες στην Ιάσονος θα ρίξει «φως» στην υπόθεση και αν όσα ισχυρίζεται ο 33χρονος ισχύουν ενώ την Τρίτη 7 Νοεμβρίου εισαγγελέας και ανακριτής θα έχουν στα χέρια τους και το αποτέλεσμα του αλκοτέστ. Επίσης, ζητήθηκαν και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η κατηγορία που τον βαραίνει, είναι της επικίνδυνης οδήγησης και με βάση τον νέο ποινικό κώδικα, είναι κακουργηματική.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η μοιραία στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού με το βρέφος

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή όπου ο οδηγός της μηχανής παρέσυρε τον παππού που κρατούσε στην αγκαλιά το βρέφος στον Βόλο, με αποτέλεσμα το παιδί να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο παππούς κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του και πήγε να περάσει τον δρόμο τη στιγμή που ο οδηγός διέσχιζε τον δρόμο. Το μωρό πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει, σύμφωνα με το Mega.

 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του βρέφους

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Όπως μετέδωσε το Star, η ιατροδικαστική εξέταση που έδειξε πως το βρέφος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, είναι συμβατή με πτώση από ύψος και στη συνέχεια πρόσκρουση του κεφαλιού του παιδιού στο οδόστρωμα.

Πώς συνέβη η τραγωδία

O 53χρονος παππούς καθόταν με τη γυναίκα του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου. Μετά από λίγο έφτασαν κόρη, γαμπρός και η μερικών μηνών εγγονή του. Έτσι, θέλοντας να βοηθήσει, διέσχισε με το μωρό χωρίς το καρότσι του.

Ο 53χρονος βρέθηκε στο οδόστρωμα παρασυρμένος από τη μηχανή και το μωρό επίσης, χτυπώντας στο κρανίο. Στο αιφνίδιο και τραγικό γεγονός, παρόντες ήταν και οι γονείς του άτυχου βρέφους και η γιαγιά του, η οποία βλέποντας μπροστά στα μάτια της να εκτυλίσσεται αυτή η τραγωδία, πετάχτηκε στον δρόμο, πήρε αγκαλιά το βρέφος και διερχόμενο ταξί σταματώντας να δει τι συμβαίνει, τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η κινητοποίηση στο νοσοκομείο ήταν άμεση και μαζική από πλευράς ιατρικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων (νευροχειρουργού, αναισθησιολόγου, κ.λ.π) ώστε να προσφερθεί κάθε δυνατή βοήθεια στο βρέφος, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν.

Η οικογένεια του άτυχου βρέφους γονείς και παππούδες, αλλόφρονες από την ανείπωτη τραγωδία, δέχθηκαν την φροντίδα και την ψυχολογική υποστήριξη ειδικευμένου προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ ο παππούς και τις ιατρικές φροντίδες καθώς έχει σπασμένα πλευρά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα