Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΒιωματικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Βιωματικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Βιωματικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου, στην αίθουσα “Μανώλης Αναγνωστάκης” του δημαρχείου, στο πλαίσιο της πολιτικής προτεραιότητας του, που είναι η προστασία του παιδιού και της οικογένειας.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο το οποίο θα λάβει χώρα μεταξύ 17:00 και 20:00 το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου. Αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες και στοχεύει στην επιμόρφωση για παροχή πρώτων βοηθειών σε περιστατικά απώλειας αισθήσεων, ατυχημάτων, τσιμπημάτων και αλλεργικών αντιδράσεων, πνιγμού (π.χ. από εισρόφηση ξένου σώματος), καθώς και η καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η παιδίατρος των παιδικών σταθμών κα ‘Ολγα Τζέτζη και η εκπαιδεύτρια, προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Ερυθρού Σταυρού, κα Ευγενία Τριανταφυλλίδου. Αναφορικά με την συγκεκριμένη δράση η αντιδήμαρχος παιδικής μέριμνας, οικογένειας και κοινωνίας των πολιτών, κα Λειψιστινού Θεοδώρα δήλωσε “Το σεμινάριο αυτό εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων & διαλέξεων που ξεκινήσαμε με τη Δ/νση Παιδικών Σταθμών το Φεβρουάριο, έχοντας στόχο μας την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση, παιδαγωγών και δημοτών, σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το παιδί”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα