Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπό κατήγορος… κατηγορούμενη – Χρησιμοποίησε την κόρη της για να εκδικηθεί τον...

Από κατήγορος… κατηγορούμενη – Χρησιμοποίησε την κόρη της για να εκδικηθεί τον πρώην της

Από κατήγορος… κατηγορούμενη βρέθηκε μια 25χρονη γυναίκα στη Λάρισα γιατί είπε ψέματα ότι φίλος της ασέλγησε στην κόρη της.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας την καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών καθώς φέρεται να έδωσε ψεύτικη καταγγελία σε βάρος του 53χρονου φίλου της μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει το ίδιο της το παιδί.

Η 25χρονη σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- τον Ιανουάριο του 2015, μεταφέροντας όσα είπε η κόρη της στη γιαγιά της, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ότι ο 53χρονος άνδρας, με τον οποίο η ίδια διατηρούσε απλά φιλική σχέση, ασέλγησε στην 5χρονη κόρη της στο μπάνιο του σπιτιού της, όσο εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα.

Ο 53χρονος, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με την 25χρονη, φέρεται να επιθυμούσε να την παντρευτεί, ενώ με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα της 25χρονης φέρεται πως την ενίσχυε τακτικά με μικρά χρηματικά ποσά και μάλιστα πως εξόφλησε και κάποια ενοίκια.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, η φιλία τους χάλασε όταν ο 53χρονος, εκτιμώντας πως η 25χρονη δεν ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημά του, να προχωρήσει δηλαδή η σχέση τους σε γάμο, «αρνήθηκε να μπει εγγυητής» στην αγορά ηλεκτρικών ειδών, με τα οποία θα εξόπλιζε το νέο σπίτι της η νεαρή γυναίκα. Έτσι ακολούθησε μετά από λίγο διάστημα η καταγγελία σε βάρος του 53χρονου, περί αποπλάνησης ανηλίκου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα