Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑποπλάνηση 13χρονου: Ροζ βίντεο και φωτογραφίες "έκαψαν" την καθηγήτρια

Αποπλάνηση 13χρονου: Ροζ βίντεο και φωτογραφίες “έκαψαν” την καθηγήτρια

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της καθηγήτριας που καταγγέλλεται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η συμπεριφορά του 13χρονου το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε προβληματίσει τη μητέρα του, τα όσα ανακάλυψε όμως στο κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή του τη συγκλόνισαν. Προκλητικά μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο με τη φιλόλογο και τον ανήλικο σε ερωτικές περιπτύξεις.

“Της είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μόλις είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του γιου μου έπεσα από τα σύννεφα”, είπε η μητέρα του 13χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η 36χρονη εκτός από καθηγήτρια είναι και δασκάλα χορού και διδάσκει σε παιδιά. Από τις έρευνες της αστυνομίας έχει διαπιστωθεί ότι είχε σύμβαση με αρκετούς Δήμους στο λεκανοπέδιο. Από το τμήμα ανηλίκων έχει ζητηθεί να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας της κατηγορούμενης για να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Στις 20 Ιανουαρίου οι γονείς του μαθητή, κατέθεσαν στην αστυνομία όσα στοιχεία βρήκαν στον υπολογιστή του 13χρονου, αλλά και όσα είχε παραδεχθεί το ανήλικο παιδί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα