Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑπολύθηκε δασκάλα για... online σεξουαλικές συμβουλές σε ενήλικες

Απολύθηκε δασκάλα για… online σεξουαλικές συμβουλές σε ενήλικες

Στην απόλυση δασκάλας, η οποία παρουσιαζόταν ως “Πάπισσα του Οργασμού” στο διαδίκτυο, όπου προσέφερε διαδικτυακά σεξουαλικές συμβουλές έναντι αμοιβής προέβησαν οι Αρχές της Αυστρίας.

Πρόκειται για μια δασκάλα που υποσχόταν “εκρηκτική σεξουαλική ζωή” σε άνδρες και γυναίκες οι οποίοι παρακολουθούσαν τις συνεδρίες της Μέσω σελίδων που διατηρούσε σε Facebook και TikTok, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο “Πάπισσα του Οργασμού”, η 47χρονη προσέφερε –με το αζημίωτο– συνεδρίες που απευθύνονταν σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 40-65 ετών, με στόχο να αποκτήσουν “εκρηκτική σεξουαλική ζωή” με χαρακτηριστικό τους “πολλαπλούς οργασμούς”.

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Oberösterreichische Nachrichten, η 47χρονη ισχυρίζεται ότι απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση, πριν από τα Χριστούγεννα, από το δημόσιο σχολείο όπου δίδασκε 15 ώρες την εβδομάδα. Η διεύθυνση του σχολείου της είχε ζητήσει να επιλέξει μεταξύ αυτών των δύο “ασυμβίβαστων” δραστηριοτήτων της. Εκείνη αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι “δεν έκανε κάτι κακό”.

Η ίδια υποστηρίζει ότι απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση, σκοπεύει να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, εξηγώντας πως δεν εμφανιζόταν γυμνή σε αυτές τις συνεδρίες. Παράλληλα υπογραμμίζει πως είναι “σοβαρό θέμα” ότι το σεξ παραμένει “ταμπού” στις μέρες μας και ελπίζει ότι η περίπτωσή της θα έπρεπε να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα