Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈστησαν ενέδρα σε 14χρονο - Έκλεισε ραντεβού μέσω social media με συνομήλική...

Έστησαν ενέδρα σε 14χρονο – Έκλεισε ραντεβού μέσω social media με συνομήλική του

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας ανηλίκων, καθώς καταγράφηκε ακόμη ένα τέτοιο συμβάν, αυτήν τη φορά στο Μαρούσι με θύμα έναν 14χρονο.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:00 της Κυριακής (21/1), όταν ένα αγόρι 14 ετών φέρεται να είχε κλείσει ραντεβού μέσω social media με συνομήλικη του στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με το madata.gr, όταν ο 14χρονος έφτασε εκεί, η κοπέλα του ζήτησε το μπουφάν του γιατί κρύωνε. Ο ανήλικος προσφέρθηκε να της το δώσει, ωστόσο τη στιγμή εκείνη εμφανίστηκε μία παρέα πέντε ατόμων της ίδιας ηλικίας και φίλοι του κοριτσιού.

Αφού του επιτέθηκαν και τον απείλησαν, του έκλεψαν το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 20 ευρώ και την τραπεζική του κάρτα. Επίσης του πήραν τα ακουστικά, το μπουφάν και μία ζακέτα και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Φοβισμένος και σε κατάσταση σοκ, ο 14χρονος τηλεφώνησε στους γονείς του και τους είπε τι είχε συμβεί. Ο πατέρας του, που έφτασε στο σημείο, κάλεσε την αστυνομία και άμεσα κινητοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ βορειοανατολικής Αττικής και άρχισε την αναζήτηση των δραστών.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο εντόπισε κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού «Ειρήνη» την παρέα των έξι ανηλίκων. Όλοι τους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα