Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈκπτωση 20% από τo SPORADES STAR έως 2 Μαΐου

Έκπτωση 20% από τo SPORADES STAR έως 2 Μαΐου

Έναρξη Δρομολογίων για την SEAJETS

Το SPORADESSTAR ξεκίνησε τα ταξίδια του για τη φετινή περίοδο από τη M.Τρίτη19 Απριλίου 2022 και θα σας ταξιδεύει κάθε πρωί από Βόλο σε Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο.

Το μεγαλύτερο και ταχύτερο πλοίο στη γραμμή με δυνατότητα άνω των 1.000 επιβατών και 180 οχημάτων, αποτελεί τηνιδανική λύση για τις σύντομες χρονικά αποδράσεις αλλά και τις διακοπές διαρκείας στα νησιά των Σποράδων. Απολαύστε ταξίδι με ασύγκριτη άνεση, πολυτέλεια, κυλιόμενες σκάλες και παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους.

Και για να γίνει το καλό ακόμα καλύτερο …

Η SEAJETS προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα εισιτήρια επιβατών, Ι.Χ. και μοτό που θα εκδοθούν από σήμερα έως και τις 2/5 για τα ταξίδια με το SPORADESSTARπου θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος της σεζόν. Για να λάβετε την έκπτωση θα πρέπει να είστε μέλος στοSEAJETSSEACLUB (https://www.seajets.com/el/travel-with-us/seajets-sea-club), και ναχρησιμοποιήσετε τον κωδικό μέλους σας SEAJETS SEACLUB κατά την κράτησή σας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις,

  • Seajets.com
  • 210 7107710
  • στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας περισσότερα από 38 λιμάνια και 300 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα