Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΆγριος ξυλοδαρμός νοσηλευτή από 25χρονο ασθενή

Άγριος ξυλοδαρμός νοσηλευτή από 25χρονο ασθενή

Ένας 25χρονος ασθενής σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και έδειρε σε έναν νοσηλευτή που του παρείχε νοσηλευτική φροντίδα, επειδή δεν εξυπηρετήθηκε γρήγορα στο χειρουργικό Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο «Τζάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου βρέθηκε το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, ο 25χρονος που εξεταζόταν στο χειρουργικό ιατρείο των επειγόντων, επειδή θεώρησε ότι αργούν να τον εξυπηρετήσουν, σηκώθηκε πάνω από την εξεταστική κλίνη και «περιέλαβε στο ξύλο τον νοσηλευτή. Τον έκανε μαύρο στο ξύλο. Εάν δεν ήταν άλλο άτομο που περίμενε να εξετασθεί ο ίδιος ή αυτός που συνόδευε, να παρέμβει μπορεί να είχαμε χειρότερα. Κατατρομοκρατημένοι όλοι οι γύρω ασθενείς και προσωπικό. Έσπασε ότι βρήκε μπροστά του».

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η φύλαξη του νοσοκομείου και η αστυνομία. «Η αστυνομία οδήγησε τον νεαρό και τον νοσηλευτή στο τμήμα, και ο δεύτερος υπέβαλε μήνυση. Σήμερα πήγε ο νοσηλευτής στο αυτόφωρο δικαστήριο ως μάρτυρας. Η διοίκηση εξαφανισμένη. Πουθενά δεν εμφανίστηκε. Άφησε τον νοσηλευτή απροστάτευτο. Άφησαν τον νοσηλευτή χτυπημένο να τρέχει στα δικαστήρια. Εαν χρειασθεί δικηγόρο θα το πληρώσει από τη τσέπη του; Η διοίκηση ήθελε προφανώς να αποσιωπηθεί το συμβάν. Διαφορετικά θα έμπαινε μπροστά και θα κατέθετε μήνυση η ίδια. Οι δικηγόροι του νοσοκομείου θα ήταν δίπλα στο συνάδελφο. Ντροπή και πάλι ντροπή» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα