Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentOnline ασφάλεια αυτοκινήτου: 6 λόγοι για να μην πεις «όχι»

Online ασφάλεια αυτοκινήτου: 6 λόγοι για να μην πεις «όχι»

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον καταναλωτή που θέλει πολλές σύγχρονες υπηρεσίες και ευκολίες, γρήγορα και με λίγα χρήματα.

Είναι αρχή πώς όταν χρειάζεσαι κάτι, προσπαθείς να βρεις αυτό που σου προσφέρει τα περισσότερα και στη χαμηλότερη τιμή. Το παραπάνω σκεπτικό περιγράφεται ως «smart buy» και μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα και στην ασφάλιση σου.

Δες τα 6 μοναδικά πλεονεκτήματα της online ασφάλειας αυτοκινήτου:

Οικονομία

Οι τιμές της direct ασφάλισης είναι πραγματικά ασυναγώνιστες. Η απευθείας αγορά από την εταιρεία, χωρίς διαμεσολαβητές και τρίτους που πρέπει να αποζημιωθούν για τις υπηρεσίες τους, προσφέρουν συμβόλαια με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Ταχύτητα

Όλα γίνονται από το Internet και αυτό αποτυπώνεται στον χρόνο έκδοσης του συμβολαίου σου. Έτσι μπορεί να έχεις ακόμα και αυθημερόν στο email το νέο σου συμβόλαιο, ενώ αν το χάσεις μπορείς εύκολα να το ανακτήσεις από το site της ασφαλιστικής σου. Είναι η πιο γρήγορη λύση!

Ευκολία

Ξέχνα τους γρίφους και τις άγνωστες λέξεις, όλα πλέον γίνονται πολύ πιο εύκολα. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να διαμορφώνεις, αλλά και να συγκρίνεις συμβόλαια, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και το budget σου. Το ψηφιακό περιβάλλον, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολο στη χρήση του από τον καθέναν και απ’ όλες τις συσκευές!

Άριστη εξυπηρέτηση

Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείς βοήθεια, είτε γιατί τράκαρες, είτε γιατί έμεινες στη μέση του δρόμου, είτε για οτιδήποτε άλλο, η εταιρεία σου θα έχει φροντίσει να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος στο τηλέφωνο για να σε βοηθήσει και να σου λύσει το πρόβλημα στη στιγμή.

Ξέρεις τι πληρώνεις

Η διαφάνεια που προσφέρει μία direct ασφάλεια είναι επαναστατική. Γνωρίζεις ακριβώς τι πληρώνεις και που, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις. Έτσι πριν υπογράψεις ένα συμβόλαιο έχεις όλο το χρόνο να το διαβάσεις και να ενημερωθείς για τις αποζημιώσεις και τα δικαιώματα σου.

Πλήθος καλύψεων

Το τελευταίο και πολύ σημαντικό, είναι πως θα έχεις την ασφάλεια που πραγματικά θες εσύ. Οι πολλές και διαφορετικές καλύψεις σου δίνουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσεις το συμβόλαιο σου και να έχεις τον πλήρη έλεγχο του. Αυτό σημαίνει πως εσύ επιλέγεις τι πληρώνεις, αλλά και για ποιο λόγο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα