Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΤο «πρέπει» του Αστέρα και τα γκολ στο Βόλο

Το «πρέπει» του Αστέρα και τα γκολ στο Βόλο

Το Κύπελλο Ελλάδος ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά των αναμετρήσεων.

Εκτός από τα δύο μεγάλα ντέρμπι, το Κύπελλο Ελλάδας Betsson έχει άλλες δύο αναμετρήσεις σήμερα (10/01/24) απ’ όπου προκύπτουν προγνωστικά με ενδιαφέρον.

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD  (15:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός: 0-2

Ο Πανσερραϊκός προβληματίζει ιδιαίτερα τελευταία, καθώς δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του (0-2-2). Μπορεί επιθετικά να είναι αποτελεσματικός και εύκολα ή δύσκολα να βρίσκει δίχτυα, όμως αμυντικά προδίδεται συχνά από δικά του λάθη. Σήμερα, το έργο του θεωρητικά είναι βατό, καθώς παίζει εντός έδρας και έχει ένα καλό προβάδισμα, όμως στην ουσία δεν θα είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στα Γιάννινα, από τον τελευταίο ΠΑΣ και δεν κατάφερε να τριπλασιάσει τις νίκες του. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου τον αναγκάζει να επιτεθεί από νωρίς. Το καλό είναι πως παίζει εκτός έδρας, εκεί όπου έχει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες εξόδους του.

Μπορεί να θεωρηθεί και ματς ειδικών συνθηκών, καθώς οι γηπεδούχοι θα πρέπει να παίξουν με έναν τρόπο που δεν έχουν συνηθίσει, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να… γυρίσουν την κατάσταση. Συνεπώς, η επιλογή μας θα είναι το διπλό, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.60, στη Novibet.

Βόλος – ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 3 HD  (17:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: ΠΑΟΚ – Βόλος: 1-0

Ο Βόλος ηττήθηκε στην έδρα του από τον Ατρόμητο (1-2), σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπου από άποψη εμφάνισης δεν ήταν κακό. Σήμερα, αντικειμενικά το έργο του είναι δύσκολο, καθώς είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ. Στο πρώτο παιχνίδι βέβαια, έδειξε πως είναι ικανός να… κάνει τη ζημία.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται από ήττα (2-1) και κακή δημιουργικά εμφάνιση, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Αυτό βέβαια δεν χαλάει την τρομερή εικόνα που έχει παρουσιάσει έως τώρα ο «Δικέφαλος του Βορρά». Η λογική λέει πως μετά το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις, κλειδώνοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση με εμφατικό τρόπο.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος ποιοτικά, όμως έρχεται από μια ήττα που… πόνεσε. Την ίδια ώρα ο Βόλος δεν είναι αδιάφορος και μετά το αποτέλεσμα της Τούμπας μπορούμε να πούμε πως άρχισε να πιστεύει πως μπορεί να κάνει την έκπληξη. Όσον αφορά τις επιλογές μας, θα πάμε στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στο Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στα μελετημένα προγνωστικά, στη Fonbet.

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας Betsson (10/01/24): Betmarket επιλογές

10/01, 15:00 Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2 @2.60

10/01, 17:00 Βόλος – ΠΑΟΚ Goal/Goal @1.85

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα