Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΣτοιχηματική αξία σε Γερμανικά και Αυστριακά αουτσάιντερ

Στοιχηματική αξία σε Γερμανικά και Αυστριακά αουτσάιντερ

Το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββατοκύριακου εμπεριέχει αρκετά παιχνίδια προς συζήτηση, τα οποία θα βρείτε αναλυτικά στην συνέχεια της στήλης. Κάποια απ’ αυτά κατέληξαν να συνθέσουν το παιχνίδι μου, κάποια άλλα “κόπηκαν” στο παρά ένα για τον έναν ή τον άλλον λόγο.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

Περνάει από Κολωνία η Ντόρτμουντ

Πάρα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα από όπου και να το πιάσουμε. Ασφαλώς το πρωτάθλημα έχει αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, με τη Ντόρτμουντ να έχει μειώσει στους 4 βαθμούς μετά τις συνεχόμενες «επαγγελματικές» νίκες. Για το παιχνίδι της Μπάγερν δεν έχει πολλά να γράψω στοιχηματικά. Τα κλασσικά προβλήματα στην άμυνα ίσως δώσουν γκολ για την Ουνιόν, όμως φαντάζει δύσκολο η Μπάγερν να μην πάρει το τρίποντο.

 

Νίκη «βλέπω» και για τη Ντόρτμουντ σε μια έδρα άκρως φιλική για την ίδια, αφού οι δύο ομάδες έχουν τρομερές σχέσεις εκτός γηπέδου. Η αδερφοποίηση των οπαδών πριν μερικά χρόνια ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Με την Κολωνία να βρίσκεται στους 39 βαθμούς, η παραμονή έχει σφραγιστεί και συν τοις άλλης υπάρχουν απουσίες όπως αυτή του Χέκτορ, του Κάινς, που «βαραίνουν» την Κολωνία. Το διπλό σε τιμές διπλασιασμού μου αρέσει πολύ.

 

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα κράτησα δύο outsider. Το πρώτο ακούει στο όνομα Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ξεκουράστηκε παραπάνω η Αρμίνια και η εικόνα της εκτός έδρας θα τονίσω για άλλη μια φορά πως είναι εξαιρετική. Φυσικά και έχει πολύ ισοπαλία το παιχνίδι, μιας και η Αρμίνια είναι η βασίλισσα των «Χ» φέτος. Η Μάινς είχε παιχνίδι την Τετάρτη και φάνηκε πως αρκετοί παίκτες βγήκαν εκτός ρυθμού λόγω των κρουσμάτων. Μια ψιλή στο 6,50 αξίζει.

 

Το τελευταίο είναι ο άσος της Βόλφσμπουργκ απέναντι στη Λεβερκούζεν. Θα το ήθελα στο 3,00, όταν και ήταν αρχικά, όμως μετά τον αποκλεισμό της Λεβερκούζεν την Πέμπτη, ο άσος έπεσε στο 2,75. Μου κάνει ακόμα, αφού στα μάτια μου έπρεπε να πληρώνει 2,40. Η Λεβερκούζεν είναι απογοητευμένη, κουρασμένη και το βαρόμετρο Βιρτς δεν θα την βοηθήσει ξανά φέτος, αφού έπαθε χιαστούς. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται μετά από καιρό σε μια κανονική κατάσταση και τα έχει σχεδόν όλα υπέρ της για να πάρει τη νίκη.

Με γεμάτο Veltins Arena, χωρίς Ντουκς η Βέρντερ

Στη δεύτερη κατηγορία κράτησα δύο σημεία, ένα φαβορί και ένα outsider. Ξεκινώντας από το φαβορί, τη Σάλκε, ο άσος από 1,95 έπεσε στο 1,70, χάνοντας την αξία του. Παρόλα αυτά θεωρώ πως η Σάλκε δύσκολα θα πετάξει βαθμούς σήμερα, απέναντι σε ένα Ανόβερο που δεν μπορεί με τίποτα να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι του. Στο 2,85 το -1,5 χάντικαπ.

 

Το outsider ακούει στο όνομα Ντάρμστατ, η οποία φιλοξενείται στην Βρέμη. Η Ντάρμστατ έδειξε χαρακτήρα στα τελευταία παιχνίδια και βρίσκεται εκ νέου σε τρομερή θέση για την άνοδο. Στο πιο κομβικό παιχνίδι της φετινής σεζόν, η Βέρντερ θα στερηθεί των υπηρεσιών του καλύτερου της παίκτη, του Ντουκς, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα.

 

Έχει σκοράρει 16 φορές ο συγκεκριμένος επιθετικός και έχει δημιουργήσει άλλα τόσα γκολ. Πλήγμα λοιπόν για τη Βέρντερ, που έρχεται μάλιστα από ήττα. Χρυσή ευκαιρία για τη Ντάρμστατ να πάει στους 51 με την Πάουλι, αφήνοντας 3 βαθμούς πίσω τη Βέρντερ. Στο 3,75 το διπλό.

Σωστό φαβορί η Ντούισμπουργκ

Στην 3η κατηγορία θα πάω εκ νέου με ένα no bet. Δεν διασταυρώνονται καθόλου καλά τα ματς και ο Μπουκ τα διαβάζει εξαιρετικά όσον αφορά τις αποδόσεις. Δίκαιος ο άσος της Ντούισμπουργκ (2,20) απέναντι στην Τσβίκαου, ενώ το «κουλό» διπλό της Τουργκούτσου έχει σημειωθεί στο μπλοκάκι μου. Κατά τα άλλα τίποτα απολύτως.

Αξία στο ντέρμπι

Η Αυστρία έχει σημεία για όλα τα γούστα. Για παράδειγμα ο άσος της Ριντ απέναντι στην Άλταχ είναι okay. Βέβαια το 1,85 έγινε 1,70 και χάθηκε η αξία του, παρόλα αυτά τον κρατάμε για live. Επίσης, δίκαιος άσος αυτός της Φλορίντσντορφερ στο 2,30 απέναντι στη Λιφερίνγκ, καθώς οι γηπεδούχοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της 2ης κατηγορίας αυτήν την στιγμή.

 

Όσον αφορά τα outsider, δεν γίνεται να μην παίξω ΒΑΚ απέναντι στη Σάλτσμπουργκ. Η Σάλτσμπουργκ δεν ήταν καλή απέναντι στην Στουρμ, όμως δεν το πλήρωσε. Μεσοβδόμαδα μετά κόπων και βασάνων προκρίθηκε στα πέναλτι επί της ΒΑΚ και σίγουρα οι παίκτες της ΒΑΚ γνωρίζουν πως έχουν πολύ καλές πιθανότητες να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι σε αυτή τη Σάλτσμπουργκ. Στο 6,00 έχει φτάσει ο άσος, που κάνει και θα κοντράρω εκ νέου τους «ταύρους».

 

Άφησα για το τέλος το ντέρμπι της Βιέννης, όπου για μένα υπάρχει αξία στο διπλό. Η Αούστρια Βιέννης έχει καταφέρει τους τελευταίους μήνες να σταθεροποιήσει την άμυνα της σε τέτοιο βαθμό, που έχει γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική. Η Ραπίντ επίσης είναι βελτιωμένη, όμως τίποτα δεν δικαιολογεί τον φαβοριτισμό. Στα υπέρ μας το ότι η Ραπίντ Βιέννης δεν έχει κερδίσει εντός από το 2016 την Αούστρια. Στο 3,50 λοιπόν το διπλό αποτελεί επιλογή με αξία.

Το παιχνίδι μου

Μονά/Δυάδα (bet365.gr):

 

19/03 – 16:30 – Μάινς – Αρμίνια : 2ft(6,50) επί 10 μονάδες *ΠΠ*

 

20/03 – 15:30 – ΒΑΚ – Σάλτσμπουργκ : 1ft(6,00) επί 10 μονάδες *ΠΠ*

 

Στη δυάδα απόδοσης (39,00) επί 5 μονάδες

 

Σύνολο 25 μονάδες

 

Trixie (2-3 system) (bet365.gr):

 

19/03 – 21:30 – Βέρντερ – Ντάρμστατ : 2ft(3,75) *ΠΠ*

 

20/03 – 17:30 – Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν : 1ft(2,75) *ΠΠ*

 

20/03 – 18:00 – Ραπίντ Βιέννης – Αούστρια Βιέννης : 2ft(3,50) *ΠΠ*

 

Στις δυάδες από 9 μονάδες (27)

 

Στην τριάδα απόδοσης (36,09) επί 3 μονάδες

 

Σύνολο 30 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα