Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΣτήνεται γιορτή στην Τούμπα

Στήνεται γιορτή στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, η μάχη με την Ελσίνκι έχει τυπικό χαρακτήρα, όμως στα προγνωστικά Conference League υπάρχει ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSport 3 HD (19:45)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: 2-3

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διανύει μια εξαιρετική περίοδο και μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά το Conference League, η πρόκριση έχει κριθεί και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου και θα βρίσκεται στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι έκαναν κακή εμφάνιση στο τελευταίο τους παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, οπότε σήμερα πρέπει να έχουν ανεβασμένη απόδοση. Μπορεί βαθμολογικά το παιχνίδι να μην έχει ενδιαφέρον, όμως μία νίκη εδώ θα φέρει χρήμα και πολύτιμους ευρωπαϊκούς πόντους.

Ανάλυση Ελσίνκι

Η Ελσίνκι έχει αποκλειστεί από τη διοργάνωση, πιθανότατα ως ουραγός του ομίλου. Σε πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 13 γκολ και φαίνεται πως είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις από τις 21/10, οπότε έκτοτε αγωνίζονται μόνο για την Ευρώπη, γεγονός που σίγουρα έχει μειώσει τον αγωνιστικό ρυθμό.

Πρόκειται για ένα σύνολο που θέλει να πηγαίνει τα παιχνίδια στη δύναμη και να εκμεταλλεύεται τα καλά φυσικά χαρακτηριστικά των παικτών του. Υστερεί ποιοτικά από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, ακόμη και από την Αμπερντίν, οπότε το έργο του σήμερα δεν θα είναι εύκολο.

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: Προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης και αναμένεται να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού. Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι στην κορυφή του ομίλου και οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία θέση, οπότε αυτό μας λέει πολλά για τη διαφορά δυναμικότητας.

Στα μελετημένα προγνωστικά, εφόσον περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ να κυριαρχήσει, θα πάμε με το combo 1 & Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1,92 στη Fonbet. Φυσικά, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις των γηπεδούχων είχαν Goal/Goal & Over 2.5, ενώ σε καμία από αυτές δεν ηττήθηκαν.

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: Betmarket επιλογές

14/12, 19:45 ΠΑΟΚ – Ελσίνκι 1 & Over 2.5 @1,92

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα