Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠρογνωστικά Ιταλίας: Τα φώτα στο Λάτσιο - Φιορεντίνα

Προγνωστικά Ιταλίας: Τα φώτα στο Λάτσιο – Φιορεντίνα

Με τις αναμετρήσεις της Εμπολι με την Αταλάντα και της Λάτσιο με την Φιορεντίνα κλείνει η αυλαία της δέκατης αγωνιστικής στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Ακολουθούν αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Έμπολι – Αταλάντα

*Τέσσερις νίκες στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Εμπολι έχει σημειώσει η Αταλάντα (4-0-1)

Μεγάλο μπαμ στην έδρα της Φιορεντίνα, με καθαρή νίκη με 2-0 για την Εμπολι. Μέχρι εκείνο το σημείο, δηλαδή 9 αγωνιστικές, είχε σκοράρει μόλις μία φορά και στην έδρα της τοπικής αντιπάλου της σκόραρε 2 φορές! Στα ύψη η ψυχολογία της, επιστρέφει στην έδρα της όπου έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι από τα 5 που έχει δώσει έως τώρα (1-1-3). Αξίζει να σημειώσουμε ότι και τα 5 ήταν No Goal.

Η Αταλάντα κέρδισε με 2-0 την Τζένοα, σε μία αναμέτρηση που κρατάει κυρίως το αποτέλεσμα καθώς η εμφάνισή της ήταν μέτρια. Στην έδρα της τα πηγαίνει εξαιρετικά, αλλά μακριά απ’ αυτήν εμφανίζονται τα προβλήματα καθώς σε 5 αγώνες έχει υποστεί 3 ήττες (2-0-3). Την περασμένη Πέμπτη και για το Γιουρόπα Λιγκ επιβεβαιώθηκαν οι εκτός έδρας αδυναμίες της, καθώς έμεινε στο 2-2 με την Στουρμ Γκρατς σε ένα παιχνίδι όπου ήταν το φαβορί.

Η Αταλάντα έρχεται από ταξίδι στην Αυστρία, ενώ μακριά από την έδρα της δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Είναι το φαβορί, αλλά το ποντάρισμα της είναι επίφοβο. Χαμηλά και οι αποδόσεις των γκολ, καθώς μπορεί η Εμπολι να σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Φιορεντίνα, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο είχε πετύχει μόλις ένα τέρμα! No Bet.

Λάτσιο – Φιορεντίνα

*Τελευταία επικράτηση της Φιορεντίνα στην έδρα της Λάτσιο το 2016, έκτοτε μετρά 5 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Η Λάτσιο ηττήθηκε δίκαια με 3-1 στην έδρα της Φέγενορντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Νωρίτερα και για το πρωτάθλημα, είχε κερδίσει Σασουόλο και Αταλάντα και έδειχνε να πατά γερά στα πόδια της. Στην έδρα της έχει διατηρήσει μόνο μία φορά το μηδέν στην άμυνα σε 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Φιορεντίνα ξέσπασε απέναντι στην αδύναμη Τσουκαρίτσκι, σκοράροντας 6 φορές, τρεις ημέρες μετά την απρόσμενη ήττα από την Εμπολι. Πολύ καλές οι εκτός έδρας επιδόσεις της, με σερί 3-1-1 και μία μεγάλη νίκη στη Νάπολη.

Και οι δύο από Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αλλά η Φιορεντίνα μετά από ευρεία νίκη και η Λάτσιο από ήττα. Μία Φιορεντίνα που έχει αποδείξει ότι δεν μασάει από έδρες και σκοράρει με συνέπεια. Προς το Χ2 κοιτάμε, ενώ ως τίμια απόδοση χαρακτηρίζεται το 1.70 του goal/goal. Προκύπτει και από την παράδοση (6/8 τελευταία).

Προγνωστικά Serie A (30/10/23) – Betmarket Επιλογές

 

21:45, Λάτσιο – Φιορεντίνα: Goal/Goal σε απόδοση 1.70

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα