Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠΑΟΚ – Χαρτς: Με γκολ και ειδικό στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Χαρτς: Με γκολ και ειδικό στην Τούμπα

Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Χαρτς στην Τούμπα και το Betmarket.gr έχει δύο σημεία από τον σημερινό αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο του για τους ομίλους του Conference League, υποδεχόμενος τη Χαρτς και στα προγνωστικά του Betmarket θα βρείτε επιλογές με αξία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο εκτός έδρας διπλό στο πρώτο παιχνίδι κι έτσι να έχει για τα καλά το πάνω χέρι στη μάχη της πρόκρισης. Το σκορ ήταν ήδη 1-1 στο 12ο λεπτό, ενώ αμφότερα τα γκολ των δύο ομάδων ήρθαν με πέναλτι. Συνολικά ήταν μια σχετικά ισορροπημένη αναμέτρηση, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που κατάφερε να βρει δίχτυα στη συνέχεια και να πάρει τη νίκη.

ΠΑΟΚ – Χαρτς

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Σκωτία και πλέον έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Συνολικά μπορούμε να πούμε πως είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να διεισδύσει αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, κυρίως από τα πλάγια, έχοντας όμως μέτρια απόδοση αμυντικά. Την Κυριακή αγωνίστηκε για το εγχώριο πρωτάθλημα, κόντρα στην Κηφισιά και κέρδισε (2-1), αν και αυτό δεν έγινε εύκολα.

Στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να μείνει πιστός στο πλάνο και να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού. Επιθετικά οι πιθανότητες είναι υπέρ του να απειλήσει από τα πλάγια, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ενώ σίγουρα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός στην αμυντική του λειτουργία.

Ανάλυση Χαρτς

Η Χάρτς ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, αν και προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό, οπότε στον επαναληπτικό θα ψάξει την ανατροπή. Πάντως, φαίνεται πως το μυαλό της είναι στην ευρωπαϊκή μάχη, διότι την Κυριακή ηττήθηκε από τη Νταντί (1-0) για το πρωτάθλημα.

Όπως είπαμε και παραπάνω, σήμερα θα ψάξει την ανατροπή, οπότε περιμένουμε επιθετική προσέγγιση. Οι Σκωτσέζοι απειλούν κυρίως με μεγάλες μπαλιές και έχουν μια σχετικά προσωποκεντρική επίθεση, με τον Σάνκλαντ να είναι ο κύριος αποδέκτης των δημιουργιών, πράγμα που την κάνει κάπως προβλέψιμη, αν και σε περίπτωση που βρει χώρους μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη.

ΠΑΟΚ – Χαρτς: Προγνωστικά

Η Χαρτς θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με αρκετά επιθετικές διαθέσεις, γεγονός που ναι μεν θα κάνει την άμυνα του ΠΑΟΚ αρκετά προσεκτική, αλλά θα κάνει και τη δική της πιο ευάλωτη. Η επιθετική λειτουργία των Σκωτσέζων μπορεί να είναι κάπως προβλέψιμη, αλλά σίγουρα είναι αποτελεσματική, την ώρα που και ο «δικέφαλος του Βορρά» έδειξε πως έχει βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει τη σημερινή του αντίπαλο. Συνεπώς, το Goal/Goal είναι αξιόλογο και προσφέρεται σε απόδοση 1.93, στη Winmasters.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Ο Σάνκλαντ, όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι ο στόχος των περισσότερων δημιουργιών της ομάδας και είναι λογικό, μιας και βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Ο Σκωτσέζος επιθετικός έχει σκοράρει πέντε γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια της ομάδας του και αποτελεί την αιχμή του δόρατος της. Η επιλογή να έχει ο Σάνκλαντ Over 0.5 προσπάθεια στην εστία, βρίσκεται σε απόδοση 1.75 στη Stoiximan και αποτελεί μια αρκετά αξιόλογη επιλογή.

ΠΑΟΚ – Χαρτς: Betmarket επιλογές

29/08, 20:30 ΠΑΟΚ – Χαρτς Goal/Goal @1.93

29/08, 20:30 ΠΑΟΚ – Χαρτς Σάνκλαντ Over 0.5 προσπάθεια στην εστία @1.75

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα