Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Με σοβαρότητα για την πρόκριση

ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Με σοβαρότητα για την πρόκριση

Ευρωπαϊκή μάχη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τα προκριματικά του Conference League και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Στο χορό των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων μπαίνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά, μετά την περσινή γκέλα, σίγουρα δεν θέλει να ζήσει κάτι παρόμοιο κι έτσι αναμένεται να είναι συνεπής και σοβαρός με στόχο την πρόκριση. Η Μπεϊτάρ μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας βατός μεν, αλλά αμφίρροπος αντίπαλος, αν και σίγουρα είναι κατώτερος ποιοτικά από την ελληνική ομάδα.

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μια αρκετά γεμάτη προετοιμασία και έχει ήδη αγωνιστεί σε πέντε φιλικά. Το θετικό είναι πως κατάφερε να βρει δίχτυα σε όλα, ενώ το αρνητικό πως σε κανένα δεν κράτησε ανέπαφη την εστία του. Γενικότερα, μπορεί ένα μέρος του κορμού να παρέμεινε, όμως το γεγονός πως έφυγε ο Ίνγκασον, σε συνδυασμό με το ότι είναι τιμωρημένος ο Αουγκούστο, σίγουρα αναγκάζει τον Λουτσέσκου να έχει αρκετά το μυαλό του στην άμυνα.

Όσον αφορά το πλάνο παιχνιδιού, το 4-2-3-1 δεν αλλάζει κι έτσι θα πορευτεί και εδώ. Αμυντικά, λογικά το παιχνίδι θα είναι συντηρητικό και χωρίς ρίσκα, ενώ μεσοεπιθετικά θέλει να εκμεταλλευτεί τόσο την ποιότητα, όσο και την ταχύτητα που διαθέτει.

Ανάλυση Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Η Μπεϊτάρ έχει παίξει ένα φιλικό στη φετινή της προετοιμασία, το οποίο ήταν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και έληξε νικηφόρα (1-2). Στη συνέχεια, ακολούθησε ο τελικός του Ισραηλινού Σουπερ Καπ, στον οποίο ηττήθηκε από τη Μακάμπι Χάιφα με 3-1. Μάλιστα, στον συγκεκριμένο τελικό πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, αν και έπαιξε αμυντικά, καθώς είχε μόλις 39% κατοχή και πραγματοποίησε μόλις ένα σουτ στην εστία.

Τα αμυντικά της προβλήματα είναι αρκετά και δεν καλύφθηκαν ούτε όταν προσπάθησε να παίξει με αρκετά αμυντικό προσανατολισμό. Συνολικά, πρόκειται για ένα σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων, το οποίο μάλιστα δεν θα έχει στη διάθεση του και τον βασικό επιθετικό Φράιντεϊ.

ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουασαλήμ: Προγνωστικά

Σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε δει από τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά ανώτερος. Εκτός όμως από την ανωτερότητα του ποιοτικά, είναι πιο έμπειρος σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και αγωνίζεται στην έδρα του. Ο Λουτσέσκου είναι εξαιρετικός στο διάβασμα του αντιπάλου και πιθανότατα θα καταφέρει να σπάσει την ευάλωτη άμυνα της Μπεϊτάρ, οπότε ο «δικέφαλος» έχει το πλέονέκτημα.

Όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, η επιλογή που ξεχωρίζει είναι ο 1 με χάντικαπ -1, που βρίσκεται σε απόδοση 1.84 στο Pamestoixima.gr.

ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Betmarket επιλογές

27/07, 20:30 ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 1 (-1) @1,84

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα