Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η φόρμα δίνει δύο σημεία

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η φόρμα δίνει δύο σημεία

Τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για τους ομίλους του Conference League δίνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Δεύτερη αγωνιστική στους ομίλους του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και στο Betmarket θα βρείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSport 5 HD (22:00)

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ειδικά επιθετικά και αυτό έχει ανεβάσει συνολικά και την ψυχολογία της ομάδας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει χτίσει ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών (3-2-0), ενώ στις τέσσερις τελευταίες έχει σκοράρει 11 τέρματα. Επιπλέον, αήττητος είναι φέτος στην Τούμπα (5-2-0), εκεί όπου μετρά φέτος έξι ανέπαφες εστίες σε επτά παιχνίδια. Στην πρεμιέρα των ομίλων επικράτησε της Ελσίνκι, με 2-3 και μπήκε με το δεξί.

Ο Λουτσέσκου έχει ένα σταθερό πλάνο και με αυτό αναμένεται να πορευτεί και σήμερα. Στο αμυντικό μισό δεν θα υπάρχει ρίσκο, με σκοπό να αποφευχθούν τα λάθη, ενώ στην ανάπτυξη θα ψάχνει τρόπους ώστε να μεταβιβαστεί η μπάλα στους μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου το δημιουργικό κομμάτι.

Ανάλυση Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν είναι και τόσο φορμαρισμένη, καθώς δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της στα οποία δεν έχει σκοράρει καν. Αμυντικά δεν είναι και τόσο αποδοτική, ειδικά εκτός έδρας, έχοντας δεχθεί γκολ και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε την Αμπερντίν (2-1), έχοντας μεν την κατοχή (70%-30%), αλλά χωρίς να την αξιοποιεί ιδιαίτερα, μιας και τα xGoals ήταν 1.19 – 0.73.

Οι φιλοξενούμενοι είναι γενικά μια κάπως ανισόρροπη ομάδα, η οποία αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι, από το οποίο όμως παρασύρεται κάποιες φορές. Στο σύστημα υπάρχει τριάδα στην άμυνα, με τις γραμμές γενικότερα να είναι κοντά και τον ρυθμό να είναι σχετικά υψηλός. Επιπλέον, στα θετικά μπαίνει το ότι είναι πολύ καλοί στα επιθετικά στημένα.

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά

Περιμένουμε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αρκετή ποιότητα. Φαβορί δεν υπάρχει, όπως φαίνεται και στις αποδόσεις που έχουν βγάλει οι στοιχηματικές εταιρίες, όμως ο φετινός ΠΑΟΚ στην έδρα του έχει πάντα μια επιπλέον ώθηση. Όσον αφορά το παιχνίδι, περιμένουμε από αμφότερες να είναι δραστήριες επιθετικά και οι πιθανότητες να έχουμε αμφίτερμα είναι αρκετές. Συνολικά λοιπόν, ενδιαφέρον υπάρχει στην επιλογή 1Χ & Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 2.30, στη Stoiximan.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και σε μια επιλογή από τα ειδικά στοιχήματα. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Άιντραχτ είναι καλή στα επιθετικά στημένα, με τον ΠΑΟΚ να δυσκολεύεται να τα αντιμετωπίσει τελευταία, αν και και αυτός επιθετικά απειλεί με κεφαλιές. Η επιλογή να μπει το 1ο γκολ με κεφαλιά, βρίσκεται σε απόδοση 5.70, στη Stoiximan και αποτελεί ένα ενδιαφέρον fun bet.

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Betmarket επιλογές

05/10, 22:00 ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1X & Goal/Goal @2.30

05/10, 22:00 ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης Να μπει το 1ο γκολ  με κεφαλιά @5.70

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα