Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠαιχνίδι με τα γκολ στο Κύπελλο

Παιχνίδι με τα γκολ στο Κύπελλο

Τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Εκτός από τα δύο μεγάλα ντέρμπι, στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson υπάρχουν ακόμη τρεις αναμετρήσεις σήμερα (17/01) και στα προγνωστικά στοιχήματος υπάρχει ενδιαφέρον.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Προγνωστικά (17/01)

Καλλιθέα – Παναιτωλικός

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD  (15:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Παναιτωλικός – Καλλιθέα: 3-2

Η Καλλιθέα δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της 0-2 στο πρώτο παιχνίδι και εν τέλει ηττήθηκε, όμως έδειξε πως είναι ικανή να κάνει την έκπληξη. Μετά από αυτή την ήττα, έχει δημιουργήσει ένα μικρό αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3-1-0). Όσον αφορά την εντός έδρας παρουσία της, μετρά πέντε νίκες σε επτά παιχνίδια (5-1-1) και στις πέντε τελευταίες σκοράρει κατά μέσο όρο περίπου δύο τέρματα/ανά παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, από τον Άρη (0-4), ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί μια ήττα από τον Παναθηναϊκό. Γενικότερα, παρατηρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι είναι αποτελεσματικοί επιθετικά, όμως δεν έχουν αμυντική συνέπεια. Επιπλέον, εκτός έδρας δεν έχουν καθόλου καλά νούμερα, καθώς όχι απλά δεν έχουν κερδίσει, αλλά τα παιχνίδια που δεν έχασαν είναι μόλις δύο.

Βλέπουμε πως η Καλλιθέα είναι το φαβορί, γεγονός που θα μπορούσε να έχει λογική, αν τις δύο ομάδες δεν χώριζε μία κατηγορία. Στοιχηματικά, τόσο βάσει αριθμών, όσο και σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου αγώνα, οδηγούμαστε στο Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.77, στη Winmasters.

Κηφισιά – ΟΦΗ

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 3 HD  (17:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: ΟΦΗ – Κηφισιά: 3-1

Η Κηφισιά έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό (2-3), όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Φαίνεται πως επιθετικά καταφέρνει να κάνει κάποια πράγματα, όμως αμυντικά έχει πολύ μεγάλα θέματα. Πιο συγκεκριμένα, σε πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της έχει δεχθεί από τουλάχιστον τρία (!) τέρματα.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τώρα, αφού ισοφαρίστηκε στο 98ο λεπτό του αγώνα με τον Ατρόμητο (1-1). Γενικότερα, βλέπουμε μια καλύτερη εικόνα και την προσπάθεια να παίξει με επιθετική φιλοσοφία, όμως είναι ακόμη προφανές το ότι βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής. Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, σίγουρα δεν του περνάει αδιάφορη η διοργάνωση, ειδικά εφόσον έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Πρόκειται για δύο ομάδες που άλλαξαν σχετικά πρόσφατα προπονητή, όμως ο ΟΦΗ δείχνει να είναι περισσότερο «ομάδα». Επιπλέον, η Κηφισιά είναι αναγκασμένη να έχει αρκετά το μυαλό της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Συνεπώς, θα πάμε προς τα δεξιά, με κάλυψη και θα επιλέξουμε το 2 DNB, που βρίσκεται σε απόδοση 1.80, στη Stoiximan.

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 5 HD  (17:00)

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει την πρόκριση, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρά το γεγονός πως αυτό δεν συνέβη εύκολα. Επιπλέον, ακολούθησε μια εκτός έδρας νίκη πρωταθλήματος, κόντρα στη Λαμία (0-2) κι έτσι η ομάδα έρχεται σε αυτό το παιχνίδι με αρκετά καλή ψυχολογία. Βέβαια, είναι θέμα το πως θα διαχειριστεί την κόπωση, καθώς η ομάδα δεν έχει χτιστεί για να παίζει τόσα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τον Άρη (2-1), καθώς ακολούθησαν δύο νίκες. Η πρώτη ήταν κόντρα στον Βόλο (0-2), η οποία έφερε και την πρόκριση, ενώ η δεύτερη ήταν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) και τον ανέβασε ξανά στην κορυφή της Stoiximan Superleague. Κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, εμφάνισε κάποια αμυντικά θέματα και σίγουρα ο Λουτσέσκου θέλει να δουλέψει πάνω σε αυτά, αρχής γενομένης από σήμερα.

Με ξεκάθαρο φαβορί η αναμέτρηση, όμως ο ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να βιαστεί. Παίζει εκτός έδρας, κόντρα σε μια ομάδα με καλή ψυχολογία, συνεπώς το πιθανότερο σενάριο είναι να προσπαθήσει πρώτα να κυριαρχήσει, να έχει τον έλεγχο του ρυθμού και μετά να επιτεθεί. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα δώσει χώρους στον αντίπαλο, ενώ αν ο Πανσερραϊκός καταφέρει να προηγηθεί, τότε θα παίξει πάρα πολύ κλειστά. Η επιλογή που μπαίνει στα μελετημένα προγνωστικά μας λοιπόν, είναι το No Goal, το οποίο είναι σε απόδοση 1.91, στη Stoiximan.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Betmarket επιλογές

17/01, 15:00 Παναιτωλικός – Καλλιθέα:  Goal/Goal @1.77

17/01, 17:00 Κηφισιά – ΟΦΗ: 2 DNB @1.80

17/01, 17:00 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: No Goal @1.91

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα