Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΟλλανδία - Ελλάδα: Οι κάρτες και οι τελικές που τριπλασιάζουν

Ολλανδία – Ελλάδα: Οι κάρτες και οι τελικές που τριπλασιάζουν

Η Ελλάδα δίνει τον πλέον κρίσιμο αγώνα για την πρόκριση στο EURO 2024 κόντρα στην Ολλανδία και το Betmarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Σε ρυθμούς προκριματικών του EURO 2024 έχει μπει η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει την Ολλανδία στις 21:45 και στα προγνωστικά του Betmarket θα βρείτε επιλογές με αξία.

Στον όμιλο της Ελλάδας υπάρχει πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μόλις ένα διαθέσιμο εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2024, διότι η Γαλλία έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρωτιά. Το δεύτερο αυτό εισιτήριο θα το διεκδικήσει η Ολλανδία και η Ελλάδα, οπότε η σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην υπόθεση πρόκριση.

Όπως βλέπουμε και στον βαθμολογικό πίνακα, η Ελλάδα είναι μεν τρεις βαθμούς πάνω από τους Ολλανδούς, έχει όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο. Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ, κέρδισε το Γιβραλτάρ (0-3) και την Ιρλανδία (2-1), ενώ ηττήθηκε από τη Γαλλία (1-0), ενώ όσον αφορά τους σημερινούς γηπεδούχους, δέχθηκαν βαριά ήττα από τους Γάλλους (4-0) και κέρδισαν εύκολα το Γιβραλτάρ (3-0).

Ολλανδία – Ελλάδα

Τηλεοπτική μετάδοση: ALPHA (21:45) / Novasports Prime

Ανάλυση Ολλανδία

Η Ολλανδία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση συνολικά, αν και φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Μέσα στο 2023 έχει αγωνιστεί σε τέσσερις αναμετρήσεις, έχοντας μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ (3-0). Ο Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να αναδείξει την ομάδα του, ενώ αν και την έχει βελτιώσει επιθετικά, το αμυντικό κενό παραμένει. Στις δηλώσεις του έδειξε πως έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της σημερινής αναμέτρησης, ενώ αν δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του τουρνουά, είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Από του γηπεδούχους περιμένουμε επιθετικό παιχνίδι και υψηλό ρυθμό, ενώ είναι σχεδόν δεδομένο πως θα προσπαθήσουν να ελέγξουν το παιχνίδι. Πρόκειται για μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή, ενώ επιλέγει να κινηθεί γρήγορα όποτε βρει κενούς χώρους. Επιθετικά είναι αρκετά επικίνδυνη και δημιουργεί φάσεις με αρκετή ταχύτητα, κινούμενη τόσο από τα πλάγια, όσο και από τον άξονα, γεγονός που την κάνει απρόβλεπτη. Από την άλλη, στην άμυνα έχει πολλά κενά και το γεγονός πως έχει δεχθεί επτά γκολ στα τελευταία δυο παιχνίδια της, σίγουρα προβληματίζει.

Ανάλυση Ελλάδα

Η Ελλάδα μπορεί να ηττήθηκε στη Γαλλία, όμως για να γίνει αυτό χρειάστηκε ένα πέναλτι και μια αποβολή. Η συνολική της παρουσία βέβαια δεν ήταν καλή, όμως θα μπορούσε να έχει πάρει αποτέλεσμα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Γενικότερα η παρουσία της στα προκριματικά είναι θετική και διεκδικεί με αξιώσεις το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου για την τελική φάση, γνωρίζοντας πως το σημερινό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία.

Στη Γαλλία αγωνίστηκε με πολύ αμυντική προσέγγιση και αυτό αναμένεται να κάνει και σήμερα. Αντιμετωπίζει μια ομάδα με καλή επίθεση και θα πρέπει να περιορίσει τους χώρους, συνεπώς περιμένουμε κλειστή άμυνα και αρκετή πίεση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσει να κρατήσει την μπάλα και να διεκδικήσει την κατοχή. Επιθετικά, περισσότερο θα κινηθεί με αντεπιθέσεις, ειδικά αν ο αντίπαλος παρασυρθεί ψηλά, όμως συνολικά θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα. Όσον αφορά τις απουσίες, τιμωρημένος είναι ο Μαυροπάνος και τραυματίας ο Μπάλντοκ.

Ολλανδία – Ελλάδα: Προγνωστικά

Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί, όμως το 1.45 του άσου είναι αρκετά χαμηλό για τη ντεφορμέ Ολλανδία, κόντρα στην Ελλάδα που παραλίγο να πάρει αποτέλεσμα στη Γαλλία. Συνολικά, περιμένουμε από τους γηπεδούχους να έχουν τις περισσότερες προσπάθειες επιθετικά, όμως θα χρειαστεί να παλέψουν για την κατοχή. Ο τρόπος παιχνιδιού των Ολλανδών συνήθως παρασύρει τον αντίπαλο και ο Πογέτ δε θέλει να το επιτρέψει αυτό, οπότε θα προσπαθήσει να κόψει τον ρυθμό. Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι είναι ένα σύνολο που κάνει αρκετά φάουλ και δέχεται κάρτες (4 με Ιρλανδία, 5 με Γαλλία). Οπότε, στοιχηματικά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στις κάρτες των Ελλήνων και πιο συγκεκριμένα στο να έχει η Ελλάδα Over 2.5 κάρτες, μια επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.10, στη Bwin με προσφορά* χωρίς κατάθεση για τα νέα μέλη.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Όπως είπαμε και παραπάνω, η Ολλανδία έχει μια αρκετά επιθετική προσέγγιση, στην οποία συμμετέχουν ενεργά και τα πλάγια μπακ. Ένα από αυτά είναι ο Ντάμφρις, ο οποίος προωθείται αρκετά, τόσο με την Ίντερ, όσο και με το εθνόσημο, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αρκετά φορμαρισμένος. H επιλογή να έχει ο Ντάμφρις Over 1+ προσπάθεια στην εστία προσφέρεται σε απόδοση 3.00, από τη Novibet με όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV και σίγουρα έχει ενδιαφέρον.

Προγνωστικά Ολλανδία – Ελλάδα: Betmarket επιλογές

07/09, 21:45 Ολλανδία – Ελλάδα Ελλάδα Over 2.5 κάρτες @2,10

07/09, 21:45 Ολλανδία – Ελλάδα Ντάμφρις Over 0.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα