Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΟικονομικές σκηνές και sleeping bag για αξέχαστες εμπειρίες camping!

Οικονομικές σκηνές και sleeping bag για αξέχαστες εμπειρίες camping!

Τελικά θα πάτε για camping φέτος; Η φύση προσφέρει πολλές ανέσεις που μερικές φορές ξεπερνάνε ακόμα και πεντάστερο ξενοδοχείο. Το να ξυπνάς με το φως του ήλιου και να πέφτεις στη θάλασσα με το «καλημέρα», είναι μία σταθερή αξία που πρέπει να δοκιμάσει κανείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Survival προτείνει τόσο στους χρόνια φίλους της ελεύθερης ή οργανωμένης κατασκήνωσης, όσο και σε αυτούς που θέλουν φέτος να νιώσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία της, είδη camping σε προνομιακές τιμές και άμεση παράδοση.

Σκηνή junior 3 ατόμων

ΣΚΗΝΗ PANDA JUNIOR PLUS II ΜΠΛΕ

Ύστερα από συζητήσεις με φίλους και μετά από ξεφύλλισμα πολλών καταλόγων, πέσαμε πολλές φορές πάνω σε αυτή τη σκηνή. Σε τίμια τιμή, ειδικά αν τα έξοδα είναι μοιρασμένα, κοστίζει 15 ευρώ περίπου στο άτομο! Όπως ήδη θα γνωρίζετε, η σκηνή των 3 ατόμων χωράει 2 άτομα με πράγματα και 3 χωρίς πράγματα.

Σκηνή Grasshoppers Dorset 4 ατόμων

ΣΚΗΝΗ GRASSHOPPERS DORSET 4 ΑΤΟΜΩΝ

Μία πιο ποιοτική επιλογή με 2 παράθυρα, 2 πόρτες και κουνουπιέρα για super εξαερισμό. Από ύφασμα Polyester 190Τ PU, πολύ καλή αδιαβροχοποίηση και μπανέλες Fiberglass. Θα την χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια, βγάζοντάς σας ασπροπρόσωπους.

Άνεση ύπνου με sleeping bag

ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ PANDA BIKE HOOD 200 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Το sleeping bag PANDA BIKE HOOD είναι εξαιρετικά οικονομικό, πολύ ελαφρύ και η γέμιση μόνωσης είναι στα 200 gr/m2 hollow fiber. Ένας υπνόσακος που θα ευχαριστηθείτε, χωρίς να ξοδευτείτε. Δε σκίζεται και είναι ανθεκτικός στη φθορά και τη χρήση.

Επισκεφθείτε το Survival για περισσότερες επιλογές σε είδη κατασκήνωσης και απολαύστε αξέχαστες διακοπές αλλά και εμπειρίες!

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα από τη συλλογή του Survival εδώ:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα