Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜε τις κάρτες στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Με τις κάρτες στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Κλείνει σήμερα η φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνονται τα προημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας (31/01/24).

Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 3 HD (17:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: ΟΦΗ – Παναιτωλικός: 1-2

Ο Παναιτωλικός έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, καθώς κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον πρώτο γύρο, σε ένα παιχνίδι όπου δεν είχε την κατοχή, αλλά είχε την ουσία. Το Σάββατο (27/01) ηττήθηκε στην έδρα του, από τη Λαμία, για τη Stoiximan Superleague και παρέμεινε στο +2 από την τελευταία θέση της κατάταξης.

Ο ΟΦΗ είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς έχασε στην έδρα του και πλέον πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στο Αγρίνιο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ηττήθηκε από την ΑΕΚ (3-0), χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Επιπλέον, υπάρχει αρκετή κινητικότητα στο μεταγραφικό κομμάτι, με τον Ντίκο να αποτελεί παρελθόν.

Αναγκασμένος να παίξει επιθετικά ο ΟΦΗ, την ώρα που ο Παναιτωλικός είναι καλός επιθετικά και μέτριος αμυντικά. Συνεπώς, περιμένουμε φάσεις και από τις δύο πλευρές, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του να δούμε αμφίτερμα. Σε απόδοση 1.95 το Goal/Goal, στη Fonbet.

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD (21:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: 0-4

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-1), κάνοντας καλή εμφάνιση και εκτός απ’ το ότι έμεινε μόνος στην κορυφή, πήρε σίγουρα και ψυχολογία. Σήμερα, το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα μια τυπική διαδικασία κι έτσι περιμένουμε να κάνει ροτέισον και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που χρειάζονται αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να περιορίσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» κι έτσι δεν μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, η λογική λέει πως θα το δει σαν… αγγαρεία, καθώς το μυαλό του είναι ξεκάθαρα στο πρωτάθλημα, εκεί όπου κατάφερε να ισοφαρίσει τον Βόλο (2-2) στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση.

Πρόκειται για έναν αγώνα όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να δώσει, καθώς όλα έχουν πλέον κριθεί. Συνεπώς, δεν περιμένουμε υψηλό ρυθμό, ούτε να βάλει κανείς τα… πόδια του στη φωτιά. Οπότε, θα επιλέξουμε στα ειδικά στοιχήματα το Under 2.5 κάρτες, που είναι σε απόδοση 1.75, στη Stoiximan.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Betmarket επιλογές

31/01, 17:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Goal/Goal @1.95

31/01, 21:00 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Under 2.5 κάρτες @1.75

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα