Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜε δύο σημεία στο ΠΑΟΚ – Ντιναμό

Με δύο σημεία στο ΠΑΟΚ – Ντιναμό

Τον υπέρ πάντων αγώνα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League δίνει ο ΠΑΟΚ και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται ο ΠΑΟΚ για τους 16 του Conference League, με σκοπό να ανατρέψει το σκορ του πρώτο αγώνα και στα προγνωστικά (14/03/24) υπάρχει αξία.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε προβάδισμα πρόκρισης (2-0) εκμεταλλευόμενη τα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: 2-0

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση ούτε ψυχολογικά, αλλά ούτε και αγωνιστικά. Η ήττα στο παιχνίδι της Κροατίας και η εντός έδρας ήττα που ακολούθησε στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (0-1), δημιούργησαν θέματα στην ομάδα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξε επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση. Η αλήθεια είναι πως γίνονται κάποιες προσπάθειες για να αλλάξει το κλίμα, όμως είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσει η ομάδα.

Σήμερα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι αναγκασμένος να επιτεθεί και να ψάξει το γκολ, οπότε περιμένουμε να αυξήσει κάπως τις επιλογές ρίσκου και τον ρυθμό, ενώ η λογική λέει πως θα έχει επιθετική διάθεση από νωρίς.

Ανάλυση Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι, κερδίζοντας με 2-0. Το θέμα είναι πως το έκανε  χωρίς να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Επέλεξε να δώσει τη μπάλα στον αντίπαλο και να εκμεταλλευτεί τυχόν χώρους και λάθη, κάτι που τελικά κατάφερε.

Σήμερα, δεν έχει λόγο να αλλάξει το πλάνο της, οπότε περιμένουμε να παίξει με αμυντική προσέγγιση και χωρίς διάθεση να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όσον αφορά την επίθεση, αν βρει χώρους μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη, ενώ αν δεν βρει δεν θα ρισκάρει.

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Προγνωστικά

Όπως προαναφέραμε, ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να παίξει κάπως πιο επιθετικά και να ψάξει το γκολ. Η λογική λέει πως αυτός θα ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και θα έχει την κατοχή, οπότε περιμένουμε σχετικά επιθετική διάθεση και υψηλό τέμπο. Το πρόβλημα είναι πως παίρνει λίγα πράγματα από τους φορ του, γεγονός που δυσκολεύει αρκετά το έργο του κόντρα σε κλειστές άμυνες.

Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον αρχικά πηγαίνει στα κόρνερ του 1ου ημιχρόνου που θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, καθώς περιμένουμε να επιτεθεί και να ψάξει το γκολ από νωρίς. Συνεπώς, επιλέγουμε το ΠΑΟΚ Over 2.5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο, σε απόδοση 1.77 στη Novibet με delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στην αγορά των γκολ από τις στοιχηματικές εταιρίες, με το κλειστό παιχνίδι που επιλέγουν οι Κροάτες και την προβληματική επίθεση του ΠΑΟΚ κόντρα σε κλειστές άμυνες, να μας οδηγούν στο Under 2.5, που είναι σε απόδοση 1.95 στη Bet365.

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (14/03/24): Betmarket επιλογές

14/03, 19:45 ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ ΠΑΟΚ Over 2.5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο @1.77

14/03, 19:45 ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ Under 2.5 @1.95

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα