Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜε ένα ειδικό στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Με ένα ειδικό στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα και το BetMarket.gr έχει εντοπίσει ένα ειδικό στοίχημα σε απόδοση που αγγίζει τον τριπλασιασμό.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναιτωλικό (2-1), σε ένα παιχνίδι που είχε μείνει πίσω στο σκορ, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Αμπερντίν για το Conference League, με την οποία κλείδωσε η πρόκριση στην επόμενη φάση. Το θετικό είναι πως επιθετικά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σε 10 από τα 11 τελευταία παιχνίδια του έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ. Στα αρνητικά, αμυντικά δυσκολεύεται αρκετά, καθώς δεν έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε κανέναν από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του, κάτι που κατάφερε μόλις μία φορά στα τελευταία οκτώ. Όσον αφορά τις απουσίες, εκτός θα είναι οι Ζίβκοβιτς, Κετζιόρα και Μπάμπα.

Ο Πανσερραϊκός έχει συνέλθει από τις δύο διαδοχικές ήττες, κόντρα σε Άρη (1-0) και Παναθηναϊκό (5-0), καθώς κέρδισε τον ΟΦΗ (1-1) και ήρθε ισόπαλος στην έδρα του Ατρόμητου (1-1), εκεί όπου ισοφαρίστηκε στο 94′. Ο Γκαρσία επέλεξε μια πιο αμυντική προσέγγιση απ’ ότι συνηθίζει στα ντέρμπι και δεν του βγήκε, οπότε επέστρεψε στην προσέγγιση που είχε νωρίτερα, παίζοντας σε υψηλό ρυθμό και έχοντας μια σχετικά επιθετική διάθεση, οπότε κάτι τέτοιο περιμένουμε και σήμερα.

Ο άσος είναι μεν το πιο πιθανό αποτέλεσμα, αλλά προσφέρεται αρκετά χαμηλά κι έτσι δεν υπάρχει αξία. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, καθώς παίζει στην έδρα του και υπερτερεί συνολικά του αντιπάλου, ο οποίος θα έχει και σημαντικές απουσίες. Περιμένουμε λοιπόν από τους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι και να ψάξουν το προβάδισμα από την αρχή, ώστε να κάνουν στη συνέχεια διαχείριση δυνάμεων, ενόψει της ευρωπαϊκής μάχης με την Αίντραχτ.

Όσον αφορά τις επιλογές μας, θα πάμε στα ειδικά παικτών και συγκεκριμένα στον Ντεσπότοφ. Ο Βούλγαρος, ειδικά με την απουσία του Ζίβκοβιτς, αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Στο πρωτάθλημα δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα και σήμερα είναι αρκετά πιθανό να το καταφέρει σήμερα. Η επιλογή να σκοράρει προσφέρεται σε απόδοση 2.87 στη Bwin στα ειδικά στοιχήματα. Επιπλέον, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως εκτελεί και τις στημένες φάσεις.

Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: BetMarket Επιλογές

25/11, 19:30 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός Να σκοράρει ο Ντεσπότοφ @2.87

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα