Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜάχη επιβίωσης στην Bundesliga

Μάχη επιβίωσης στην Bundesliga

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της Μάιντς με την Ουνιόν Βερολίνου ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα με την Μάιντς να υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου σε μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον σχετικά με την μάχη που γίνεται για τη σωτηρία. Πάμε να δούμε τις πληροφορίες για το ματς και την… ετυμηγορία μας για τα προγνωστικά Μπουντεσλίγκα για σήμερα (07/02/24).

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 07/02/24: Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου

Ανάλυση Μάιντς

Πρόσθεσε μία ακόμη αποτυχία στο… παθητικό της η Μάιντς την περασμένη αγωνιστική καθώς ηττήθηκε από την Βέρντερ Βρέμης μέσα στην έδρα της σε ένα αγώνα που δεν είχε όμως κακή εμφάνιση. Κράτησε μπάλα, έφτιαξε φάσεις για γκολ, ενώ ήταν και άτυχη στο γκολ που δέχθηκε. Προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν βρήκε το γκολ για να σώσει έστω τον ένα βαθμό. Μετρά εννέα σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, είναι στο -4 από την 16η θέση και στο -6 από την 15η και την σωτηρία, εκεί που βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος. Εξαιρετικά δύσκολο ματς για την Μάιντς η οποία διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος μαζί με την Κολωνία (14 μόλις γκολ) και μέσα στην έδρα της ψάχνει τρόπο και λύσεις να πάρει επιτέλους μία νίκη που θα της δώσει ψυχολογία και ανάσες για τη συνέχεια.

Ανάλυση Ουνιόν Βερολίνιου

Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα κόντρα στη Λειψία σε ένα ματς που δεν έφτιαξε φάσεις για γκολ και δεν έβγαλε αντίδραση. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις από το 2-0. Η Ουνιόν εδώ και τέσσερα εκτός έδρας ματς δεν έχει σκοράρει και δείχνει μπλοκαρισμένη. Ο Μπιέλιτσα δεν θα είναι ούτε σε αυτό το ματς στον πάγκο καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τρίμελ, Γιουράνοβιτς και Τουσάρ. Παίκτες που είναι βασικοί και σημαντικοί και παίζουν ρόλο στην επιλογή μας για τα προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 07/02/24 μιας και επηρεάζουν την Ουνιόν.

Προγνωστικά Μάιντς-Ουνιόν Βερολίνιου

Δεν μας έδωσε καμιά από τις δύο ομάδες το δικαίωμα να τις εμπιστευτούμε, και γι’ αυτό και θα πάμε λίγο με την ανάγκη της έδρας, μιας και η Μάιντς «καίγεται» περισσότερο για τη νίκη και το τρίποντο απέναντι στην Ουνιόν που εκτός έδρας δυσκολεύεται στο γκολ και μετρά σημαντικές απουσίες. Πάμε στον «άσο» σε απόδοση 2.15 στην Winmasters.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 07/02/24 – BetMarket Επιλογές:

07/02, 19:30 Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου: 1 @ 2,15

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα