Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΘα δυσκολευτεί αλλά θα κερδίσει η Εθνική

Θα δυσκολευτεί αλλά θα κερδίσει η Εθνική

Η αναμέτρηση της Εθνικής με το Καζακστάν ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Καζακστάν στον πρώτο… τελικό για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 και το BetMarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος του σημερινού (21/3/24).

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Εθνική Ελλάδος, η οποία χάρη στην πορεία της στο Nations League, έχει μία δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στο Euro 2024, μετά και την αποτυχία στους ομίλους των προκριματικών. Αντίπαλος της είναι το Καζακστάν και μπορεί σαν όνομα να μην φαντάζει ισχυρός αντίπαλος, όμως δεν θα έχει και το πιο εύκολο έργο η «γαλανόλευκη».

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση και τα προγνωστικά για την σημερινή (21/3/24) μάχη που δίνει η Ελλάδα με το Καζακστάν.

Προγνωστικά Ελλάδα – Καζακστάν (21/3/24)

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime/ALPHA (21:45)

Τι ισχύει: Μονός αγώνας όπου ο νικητής παίρνει την πρόκριση στον τελικό των playoffs του Nations League. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά ακολουθεί μισάωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ανάλυση Ελλάδας

Η «επίσημη αγαπημένη» δεν τα κατάφερε στην μάχη των προκριματικών του Euro 2024. Βέβαια, είχε και δύσκολο έργο κόντρα στην δευτεραθλήρια κόσμου, Γαλλία, αλλά και την πάντα υπολογίσιμη Ολλανδία. Άλλωστε, μονάχα τα παιχνίδια με αυτές τις δύο ομάδες δεν κέρδισε. Ο Γκουστάβο Πογιέτ πάντως έχει επαναφέρει στην ομάδα το στοιχείο της νίκης στα παιχνίδια που είναι στα μέτρα της και είχαμε να δούμε τουλάχιστον από την εποχή Σκίμπε.

Όσον αφορά το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η «γαλανόλευκη» θα πάει με τη συνταγή που μας συνήθισε την τελευταία διετία, με το δίδυμο των Μπακασέτα – Ιωαννίδη λογικά στη θέση του μεσοεπιθετικού και του επιθετικού αντίστοιχα. Αμυντικά, ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η συνήθης τετράδα των Μπάλντοκ, Μαυροπάνου, Χατζηδιάκου και Τσιμίκα. Ερωτηματικά υπάρχουν για τον άξονα και τα «φτερά».

Ανάλυση Καζακστάν

Το Καζακστάν δεν έφτασε τυχαία μέχρι εδώ. Πάλεψε και για την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Euro για πρώτη φορά στην ιστορία του, χωρίς όμως επιτυχία. Αυτό που κρατάμε πάντως είναι πως οι φιλοξενούμενοι αποτελούν μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στο αμυντικό σκέλος. Τελείωσε τα προκριματικά του Euro 2024 ως 2η σε τάκλιν ανά αγώνα (17,6), 2η σε επανακτήσεις μπάλας (11,6) και 2η σε φάουλ (14,4). Πρακτικά, λοιπόν έχουμε μία πολύ αμυντική ομάδα που δεν αφήνει χώρους στον αντίπαλο.

Προγνωστικά Ελλάδα – Καζακστάν (21/3/24)

Η Ελλάδα δίνει τον πλέον κρίσιμο αγώνα για την συμμετοχή της σε τελική διοργάνωση μετά το 2014. Ο αντίπαλος της μόνο εύκολος δεν είναι. Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που η Εθνική δεν είναι ομάδα που διασπά εύκολα αντίπαλες άμυνες. Αν συνυπολογίσουμε και το άγχος των παικτών λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα, έχουμε ένα δύσκολο μείγμα. Πιστεύουμε πάντως πως εύκολα ή δύσκολα η Εθνική θα φτάσει στη νίκη. Άρα δίκαια είναι φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες. Γι’ αυτό και το σημείο μας για τον σημερινό αγώνα είναι ο άσος με το under 3,5 σε απόδοση 1,83 στην Novibet.

Ελλάδα – Καζακστάν (21/03/24): Betmarket επιλογές

21/03, 21:45 Ελλάδα – Καζακστάν 1 και under 3,5 @1.83

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα