Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΔυνατότητα πληρωμής και με μετρητά για τους χρήστες του UberTAXI

Δυνατότητα πληρωμής και με μετρητά για τους χρήστες του UberTAXI

Ασφαλείς μετακινήσεις τους μέσω του UberTAXI απολαμβάνουν τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μάλιστα διευκολύνονται πλέον με την επιλογή της πληρωμής των διαδρομών τους είτε με κάρτα είτε με μετρητά.

Τον περασμένο Μάιο η Uber ανακοίνωσε την επέκταση των υπηρεσιών της και στη συμπρωτεύουσα σε συνεργασία με τα ταξί και έτσι οι Θεσσαλονικείς και οι ταξιδιώτες μπορούν να εξασφαλίζουν τις μετακινήσεις τους τόσο εύκολα και γρήγορα.

Με την ίδια ευκολία μπορούν να επιλέξουν και τον τρόπο πληρωμής των διαδρομών, αφού πέρα από τη χρέωση της καταχωρημένης στο app κάρτας υπάρχει και η επιλογή για την πληρωμή με μετρητά. Έτσι, προσφέρεται ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία προς τους χρήστες του παγκόσμιου app.

Πέρα από την ευκολία στις μετακινήσεις, βασικός σκοπός της Uber είναι να προσφέρει ασφαλείς διαδρομές προς όλους, μέσω της πλατφόρμας της. Μια από τις τελευταίες προσθήκες στην πλατφόρμα της Uber είναι η επιβεβαίωση χρήσης μάσκας. Συγκεκριμένα, ο οδηγός είναι υποχρεωμένος, προτού ο χρήστης δεχθεί τη διαδρομή, να βγάλει μια selfie και να επιβεβαιώσει πως φοράει μάσκα.

Παράλληλα, οι οδηγοί ταξί επωφελούνται από την τεχνολογία και τις παροχές που προσφέρει το δημοφιλές app κινητικότητας, αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό διαδρομών τους και τον τζίρο τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα