Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑσφάλεια αυτοκινήτου: 4+1 ευκολίες που σου προσφέρει!

Ασφάλεια αυτοκινήτου: 4+1 ευκολίες που σου προσφέρει!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική από τον νόμο για κάθε όχημα. Πέρα όμως από τη νομοθεσία, η ασφάλιση σου προσφέρει πολλά επιπλέον προνόμια. Γνώρισε τα!

Εάν μέχρι σήμερα άκουγες ασφάλεια αυτοκινήτου και σκεφτόσουν μία υποχρέωση, έφτασε ο καιρός ν’ αναθεωρήσεις και να δεις τα πολλά οφέλη που σου προσφέρει το συμβόλαιο σου.

Μάθε για τις σημαντικές  ευκολίες και την προστασία που σου προσφέρει η ασφάλεια αυτοκινήτου σου:

Οικονομική προστασία

Το πρώτο πράγμα που προστατεύει η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η περιουσία σου. Εάν εμπλακείς σε ατύχημα ανασφάλιστος θα κληθείς όχι μόνο να αποζημιώσεις τον άλλο οδηγό και να πληρώσεις επιπλέον τις δικές σου ζημιές, αλλά θα έρθεις αντιμέτωπος και με το ενδεχόμενο της κατάσχεσης, καθώς θα κινηθεί εναντίον σου το δημόσιο.

Υπηρεσίες κάθε στιγμή

Η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν έχει χρονικούς περιορισμούς όσο είναι σε ισχύ. Αυτό σημαίνει πως έχεις υπηρεσίες κάλυψης 24/7. Έτσι ανά πάσα στιγμή ότι και να σου συμβεί, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις στην εταιρεία σου και να δηλώσεις το ατύχημα ή τη βλάβη στην περίπτωση που έχεις κάλυψη οδικής βοήθειας. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Πληθώρα καλύψεων

Όταν σχεδιάζεις το πρόγραμμα σου μπορείς να προσθέσεις επιπλέον καλύψεις που θεωρείς πως χρειάζεσαι. Σχεδόν όλες οι εταιρείες σήμερα προσφέρουν εξατομικευμένες ασφάλειες αυτοκινήτου για να ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαμόρφωσε εσύ το συμβόλαιο σου και πάρε τον έλεγχο του κόστους του στα χέρια σου.

Επιπλέον οφέλη

Αρκετές εταιρείες δεν προσφέρουν απλά μία ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά ολοκληρωμένες εμπειρίες. Έτσι με την απόκτηση ενός συμβολαίου μπορεί να σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις μέλος στα προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτών, όπου έχεις πολλές εκπτώσεις σε άλλες εταιρείες, να έχεις δωρεάν κάρτα υγείας και ιατρικές συμβουλές και πολλές άλλες ευκολίες στην καθημερινότητα σου.

Σιγουριά

Το κυριότερη ίσως απ’ όλα που προσφέρει η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το αίσθημα σιγουριάς. Γνωρίζοντας πως είσαι καλυμμένος σε κάθε ενδεχόμενο, νιώθεις ελεύθερος να μετακινηθείς, χωρίς τον φόβο πως η πρώτη ατυχία ή λάθος κίνηση θα έχει ολέθριες συνέπειες. Η καλή ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση είναι και αυτά κομμάτι της ασφάλειας αυτοκινήτου και των αξιών της εταιρείας που επιλέγεις. Μπες εδώ και μάθε περισσότερα για τον κόσμο της ασφάλισης!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα