Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑσφάλεια αυτοκινήτου: Φτιάχνοντας το τέλειο πακέτο!

Ασφάλεια αυτοκινήτου: Φτιάχνοντας το τέλειο πακέτο!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι προσωπική υπόθεση και γι’ αυτό πρέπει να την διαμορφώσεις εσύ. Μερικά tips που θα σε οδηγήσουν στο τέλειο και οικονομικό πακέτο!

Ξέχνα τις μέρες που πήγαινες στον ασφαλιστή σου και σου έδινε αυτός ένα έτοιμο πακέτο λέγοντας σου μία τσουχτερή τιμή. Σήμερα φτιάχνεις μόνος το τέλειο συμβόλαιο, το οποίο και κοστίζει αρκετά λιγότερο!

Μερικά tips που θα σου προσφέρουν την οικονομική και απόλυτα προσωποποιημένη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Εμπιστέψου τα μεγάλα ονόματα

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί μία μεγάλη εταιρεία έχει καταφέρει να έχει κύρος; Η απάντηση βρίσκεται στην καινοτομία, αλλά και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει για χρόνια στους καταναλωτές της. Ίσως πρέπει να το εντάξεις στα κριτήρια επιλογής σου!

Αφιέρωσε χρόνο στην αναζήτηση

Η έρευνα αγοράς είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα σε κάθε αγορά. Το μόνο που απαιτεί είναι χρόνο και συγκέντρωση για να εντοπίσεις το καλύτερο συμβόλαιο, στην καλύτερη τιμή και να το κάνεις δικό σου.

Σκέψου τις ανάγκες σου

Σκέψου αν θέλεις μία απλή ασφάλεια αυτοκινήτου ή κάτι παραπάνω όπως συμβόλαιο κλοπής / πυρός ή μικτή ασφάλιση. Έχοντας στο μυαλό σου τα δεδομένα θα κάνεις γρηγορότερα και πιο εύκολα την επιλογή σου.

Μην βγάλεις τις σημαντικές πρόσθετες καλύψεις

Αυτές είναι η οδική βοήθεια, η νομική προστασία, η κάλυψη από ανασφάλιστο και το προσωπικό ατύχημα. Πρόκειται για παροχές που μπορούν να σε ανακουφίσουν οικονομικά στις πιο δύσκολες στιγμές σου. Φρόντισε να τις συμπεριλάβεις χωρίς να τις πληρώσεις «χρυσές».

Διάβασε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου

Για παράδειγμα αν έχεις κάμπριο αυτοκίνητο με κουκούλα, γνωρίζεις αν η ασφάλεια σου καλύπτει το υφασμάτινο μέρος της οροφής; Κάνε μία γρήγορη ανάγνωση στους όρους και δες τι ισχύει βάσει της εταιρικής πολιτικής και αν ταιριάζει με τις ανάγκες του οχήματος σου.

Δώσε βάρος στις αποζημιώσεις

Σημαντικό κεφάλαιο δεν είναι μόνο τα χαμηλά ασφάλιστρα, αλλά και οι υψηλές αποζημιώσεις. Κάποιες εταιρείες προσφέρουν πολύ οικονομικά συμβόλαια, όμως «κόβουν» από αλλού. Θα ήταν καλό να το ξέρεις από πριν.

Μην αγνοήσεις τα επιπλέον προνόμια

Στο σκληρό παιχνίδι του marketing κάποιες ασφαλιστικές έχουν εντάξει επιπλέον προνόμια, όπως δώρο μία μικρότερη ασφάλεια, προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτών και δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες ή εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις και service για το όχημα σου. Όλα αυτά είναι εντελώς δωρεάν και πάνε πακέτο με το συμβόλαιο, οπότε καλό θα ήταν να τα δεις ως επιπλέον όφελος!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα