Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑγγλική τετράδα στο 8,03

Αγγλική τετράδα στο 8,03

Από την Αγγλία και τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας είναι τα σημεία που έχει ξεχωρίζει το Betmarket.gr για το παρολί του Σαββάτου.

Τέσσερις αναμετρήσεις από το Νησί έχει ξεχωρίσει το BetMarket και έχει συνθέσει το παρολί του Σαββάτου (2/3/24) σε απόδοση άνω του 8,00.

Επιστροφή για την στήλη που έχετε δείξει ιδιαίτερη αγάπη την φετινή σεζόν. Εδώ είμαστε και αυτό το Σάββατο με ενδιαφέρουσες επιλογές προκειμένου να πάμε ταμείο.

Το σημερινό μας ταξίδι έχει μονάχα έναν προορισμό: την Αγγλία. Έχουμε εντοπίσει τέσσερα σημεία από τα δύο πρώτα πρωταθλήματα της χώρας και έχουμε συνθέσει το παρολί του Σαββάτου (2/3/24).

Ας δούμε, λοιπόν, την ανάλυση και τις επιλογές μας για το παρολί του Σαββάτου (2/3/24).

Μπρέντφορντ – Τσέλσι (17:00)

Ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε δύο ομάδες που έως τώρα τα πηγαίνουν κατώτερα των αρχικών προσδοκιών. Οι «μέλισσες» μετρούν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς και είναι αισίως στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα θετικά πάντως είναι η επιστροφή του Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος έχει δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του επιθετικά. Η Τσέλσι από την άλλη δεν τα κατάφερε στον τελικό του League Cup και έχασε την ευκαιρία για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στη Λιντς για το Κύπελλο, όμως εν τέλει πήρε την πρόκριση.

Η Μπρέντφορντ μετρά επτά συνεχόμενα Goal/Goal στην έδρα της, την ώρα που η Τσέλσι έχει τέσσερα σερί Goal/Goal εκτός και 6/7 συνολικά. Πιστεύουμε πως αμφότερες είναι ικανές μπροστά και αδύναμες πίσω, οπότε θα δούμε και από τις δύο γκολ. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1,48 στην Novibet.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ (17:00)

Σφίγγει ο κλοιός για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η έδρα παραμένει το μεγάλο όπλο της Νότιγχαμ, όμως θυμίζουμε ότι έδωσε μεσοβδόμαδα αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup, οπότε δεδομένα υπάρχει κούραση, ενώ το σημερινό παιχνίδι, λόγω και του μεγέθους του αντιπάλου, πιθανώς να περάσει αναξιοποίητο. Η Λίβερπουλ από την άλλη πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, κατακτώντας το League Cup, ενώ είχε και μία εύκολη πρόκριση επί της Σαουθάμπτον στο Κύπελλο. Φυσικά, πρωτεύων στόχος παραμένει η Premier League και εκεί θέλει να δώσει όλο το βάρος.

Σαφώς οι απουσίες της Λίβερπουλ δεν είναι αμελητέες, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει δείξει πως έχει και δεύτερο και τρίτο πλάνο αν χρειαστεί. Η Νότιγχαμ δεν μας πείθει ότι μπορεί να προβάλλει την όποια αντίσταση. Γι’ αυτό και θα πάμε στο διπλό σε απόδοση 1,55 στο παρολί του Σαββάτου (2/3/24).

Πρέστον – Χαλ (17:00)

Αναμέτρηση για την Championship με μεγάλο κίνητρο για αμφότερες, μιας και παλεύουν για την είσοδο τους στα playoffs. Τα τρία τελευταία εντός έδρας της Πρέστον έχουν λήξει Over 2,5 (δύο εξ αυτών Over 3,5), ενώ αντίστοιχα και τα τρία εκτός της  Χαλ έχουν λήξει Over 2,5. Γενικά μιλάμε για ομάδες που και σκοράρουν με συχνότητα, αλλά είναι και κάπως αδύναμες αμυντικά. Χαρακτηριστικό πως η Πρέστον έχει 52 γκολ παθητικό σε 34 αγώνες.

Τα παραπάνω στοιχεία μας οδηγούν στο over 2,5, το οποίο έχουμε βρει σε απόδοση 2,07 και το θεωρούμε value bet.

Λούτον – Άστον Βίλα (19:30)

Κλείνουμε το παρολί του Σαββάτου (2/3/24) με τον απογευματινό αγώνα της Premier League. Μετά από μία πολύ καλή περίοδο, όπου μείωσε αισθητά την απόσταση από τις θέσεις της σωτηρίας, η Λούτον αντιμετωπίζει ξανά δυσκολίες. Ο αγώνας με την Σίτι δεν χρήζει σχολιασμού. Πριν από αυτόν, όμως, οι γηπεδούχοι είχαν τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα. Η Άστον Βίλα από την άλλη δείχνει να έχει ξεπεράσει την μίνι «κοιλιά» του Ιανουαρίου. Τουλάχιστον αυτό έδειξε κόντρα σε Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ και παραμένει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Είναι σε κακό φεγγάρι η Λούτον, η οποία ναι μεν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, όμως δεν διεκδικεί αποτέλεσμα. Η Βίλα έχει επιστρέψει για τα καλά και αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την τετράδα, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα πάρει. Το διπλό έχει απόδοση 1,70 στην Novibet.

Το Παρολί του Σαββάτου (2/3/24) – BetMarket Επιλογές

2/3, 17:00 ΑΓΓΠ Μπρέντφορντ – Τσέλσι: Goal/Goal @1,48

2/3, 17:00ΑΓΓΠ Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ: 2 @1,55 (Σε ισχύ η Π.Π.)

2/3, 17:00ΑΓΓΤ Πρέστον – Χαλ: Over 2,5 @2.07

2/3, 19:30ΑΓΓΠ Λούτον – Άστον Βίλα: 2 @1,70 (Σε ισχύ η Π.Π.)

Συνολική απόδοση: 8,03

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα