Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΆρης - ΠΑΟΚ: Τα προγνωστικά του αγώνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Τα προγνωστικά του αγώνα

Το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά από το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης της Stoiximan Superleague, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Άρης – ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime  (19:30)

Ανάλυση Άρης

Ο Άρης διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Η ομάδα είναι ντεφορμέ, η γκρίνια είναι έντονη και η πίεση στην ομάδα είναι αυξημένη. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης (3-2), σε ένα παιχνίδι που είχε προηγηθεί με 0-2, ενώ νωρίτερα είχε ισοφαριστεί από τη Λαμία στις καθυστερήσεις. Το πρόβλημα είναι πως, παρά το γεγονός πως το σημερινό παιχνίδι είναι το ντέρμπι της πόλης, μεσοβδόμαδα έχει το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, περιμένουμε να προσεγγίσει το παιχνίδι με αρκετά αμυντικό προσανατολισμό. Ο Άκης Μάντζιος το συνηθίζει άλλωστε, οπότε περιμένουμε παιχνίδι χωρίς ρίσκο και σίγουρες επιλογές, ενώ επιθετικά θα στηριχθεί περισσότερο στις εμπνεύσεις των Μορόν και Σουλεϊμάνοφ. Σχετικά με τις απουσίες, σημαντική απώλεια είναι ο Βερστράτε.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παραμένει αποδοτικός, παραμένει δημιουργικός και πάνω απ’ όλα παραμένει πρωτοπόρος στη Stoiximan Superleague. Το τελευταίο του θύμα ήταν ο ΟΦΗ, τον οποίο κέρδισε με 4-0, δημιουργώντας 4.88 xGoals (!). Νωρίτερα, είχε διασύρει την Κηφισιά (0-6), ενώ στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι είχε κερδίσει στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (1-4). Όπως δείχνουν και οι αριθμοί, η φόρμα του είναι εξαίσια, ενώ εκπληκτική είναι η διαχείριση του ρόστερ από τον Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής γνωρίζει τη σημασία της σημερινής αναμέτρησης και παρά το γεγονός πως οι συνθήκες ευνοούν την ομάδα του, δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να υποτιμήσει το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του, το οποίο θα ξεκινά από την άμυνα και θα έχει ως στόχο να φτάσει η μπάλα στους μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας. Στα αρνητικά, με τον Τζίμα αμφίβολο και τον Σαμάτα στο Κόπα Άφρικα 2024, μόνος διαθέσιμος επιθετικός είναι ο Μπράντον Τόμας.

Άρης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά

Μπορεί το μομέντουμ να είναι ξεκάθαρα υπέρ του ΠΑΟΚ, όμως το παιχνίδι είναι ντέρμπι κι έτσι ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων υπάρχει μεν, αλλά δεν είναι μεγάλος. Ο Άρης θα χτίσει το παιχνίδι του πάνω σε αυτό των φιλοξενούμενων και θα προσπαθήσει να χαλάσει το δικό τους, συνεπώς η λογική λέει πως δεν θα δοθούν εύκολα χώροι. Το μόνο σίγουρο είναι πως για να καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» να περιορίσουν την επιθετική δράση του αντιπάλου, θα αναγκαστούν να κάνουν πολλά φάουλ. Συνεπώς, έχει αξία η επιλογή να κάνει ο Άρης Over 14.5 φάουλ, που προσφέρεται σε απόδοση 1.75, στη Stoiximan.

Επιπλέον, συνδυαστικά με την παραπάνω ανάλυση, θα πάμε και στα ειδικά παικτών. Ο Ζουλ θα είναι ο αμυντικός μέσος του Άρη στο αυριανό ντέρμπι και θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να περιορίσει την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Η λογική λέει πως είναι ο πιθανότερος υποψήφιος για να δεχθεί κάρτα, επιλογή που προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.87, στη Bet365 στα ειδικά στοιχήματα.

Τέλος, εάν δούμε τον Ζαμόρα στη βασική ενδεκάδα του Άρη, έχει μεγάλη αξία να επιλέξουμε την επιλογή να έχει Over 0.5 προσπάθεια στην εστία. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δοκιμάζει αρκετά τα πόδια του, σουτάροντας όποτε βρει χώρους, συνεπώς περιμένουμε να κάνει μια τελική στην εστία, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3.70, στη Stoiximan.

Άρης – ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

07/01, 19:30 Άρης – ΠΑΟΚ Άρης Over 14.5 φάουλ @1.70

07/01, 19:30 Άρης – ΠΑΟΚ Να δεχθεί κάρτα ο Ζουλ @2.87

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα