Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΆιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Το σημείο που δίνει πρωτιά

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Το σημείο που δίνει πρωτιά

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση μαζί με το σημείο που δίνει την κορυφή στον «δικέφαλο».

Σπουδαία μάχη ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΟΚ, για την πρωτιά στον όμιλο του Conference League και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά του αγώνα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSport 6 HD (22:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρνακφούρτης: 2-1

Ανάλυση Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ θέλει μόνο νίκη σήμερα για να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η πρόσφατη φόρμα της δεν είναι και τόσο καλή, μιας και δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Στο Europa League βέβαια, έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, αμφότερες κόντρα στη σχετικά αδύναμη Ελσίνκι.

Όσον αφορά το παιχνίδι της, έχει σίγουρα πρόβλημα στην αντιμετώπιση ομάδων που χτίζουν με ταχύτητα το παιχνίδι τους. Σχετικά με το επιθετικό της πλάνο, εκτός του ότι εκμεταλλεύεται αρκετά τις στημένες φάσεις, εκμεταλλεύεται τους χώρους και δοκιμάζει σουτ σε κάθε ευκαιρία.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα, με 5-0, τον Πανσερραϊκό και ταξιδεύει στη Γερμανία με αρκετά καλή ψυχολογία. Βαθμολογικά, το ζητούμενο είναι να μην ηττηθεί, μιας και αν το καταφέρει αυτό, θα αρκεί μόνο να κερδίσει την ουραγό Ελσίνκι στην έδρα του, για να εξασφαλίσει την πρωτιά. Στα θετικά, θα έχει μεγάλη μερίδα του κόσμου του μαζί, καθώς δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι της ομάδας στη Γερμανία.

Σήμερα, θέλει δύο αποτελέσματα και με αυτή τη νοοτροπία αναμένεται να προσεγγίσει την αναμέτρηση. Ο Λουτσέσκου, ίσως δώσει την πρωτοβουλία στον αντίπαλο, με σκοπό να τον παρασύρει ψηλά και να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει, όμως γενικότερα σκοπός θα είναι να έχει όσο πιο καλά οχυρωμένη γίνεται την άμυνα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά

Πρόκειται για ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, σύμφωνα με τις αποδόσεις, και αναμένεται να έχουν τα ηνία της αναμέτρησης, όμως δεν θα βρουν εύκολα χώρους. Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ πηγαίνει ο ρόλος του αουτσάιντερ και είναι ομάδα που στα μεγάλα ματς είναι πολύ συγκεντρωμένη και έχει καλή απόδοση.

Στοιχηματικά, θα πάμε με την ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 4.30, στο Betshop. Αξίζει να αναφέρουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας, ο ΠΑΟΚ παραμένει στην κορυφή του ομίλου και είναι το φαβορί για την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

30/11, 22:00 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ X @4.30

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα