Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΜυστικά για πυκνά και λαμπερά μαλλιά

Μυστικά για πυκνά και λαμπερά μαλλιά

Τα όμορφα, λαμπερά και υγιή μαλλιά αποτελούν επιθυμία κάθε γυναίκας, αφού χαρίζουν αυτοπεποίθηση και προσθέτουν πολύ στην εικόνα του προσώπου και της συνολικής εμφάνισης.

Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές για το τι μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, κάνοντας τα και πάλι λαμπερά.

Μετά από κάθε λούσιμο, εφαρμόστε στα μαλλιά σας conditioner για να τα μαλακώσετε, να σφραγίσετε την υγρασία τους και να αποφύγετε ξηρότητα και φριζάρισμα.

Χρησιμοποιήστε μάσκες που είναι κατάλληλες για τις ανάγκες και τον τύπο των δικών σας και μόνο μαλλιών. Η εφαρμογή μη σωστού τύπου μάσκας στο τριχωτό της κεφαλής, μπορεί αντί να δράσει ευεργετικά, να επιδεινώσει πιθανά προβλήματα.

Επένδυσε σε σαμπουάν που δεν περιέχουν θειικά άλατα. Τα θειικά άλατα, προκαλούν τον αφρό που δημιουργείται όταν λούζεσαι, με ορισμένα σαμπουάν. Ενώ οι φόρμουλες αυτών των σαμπουάν, λειτουργούν για να αφαιρέσουν τη βρωμιά, μπορούν επίσης να γίνουν «σκληρά» με τα μαλλιά σου, απομακρύνοντας τα φυσικά έλαια και τις πρωτεΐνες τους.

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τον ήλιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντηλιακά ή ειδικά προϊόντα καλοκαιρινής περιποίησης μαλλιών που θα προστατεύουν τα μαλλιά σας από το χλώριο και το αλμυρό νερό.

Στεγνώστε τα μαλλιά σας καλά πριν πάτε για ύπνο. Τα υγρά μαλλιά είναι πολύ πιο ευαίσθητα και επιρρεπή στο σπάσιμο.

Αποφύγετε να πειράζετε τα μαλλιά σας! Η κακή αυτή συνήθεια να αγγίζετε συνέχεια τα μαλλιά σας καταστρέφει την υφή της τρίχας και λαδώνει την τρίχα. Αποφύγετε λοιπόν να πειράζετε τα μαλλιά σας τόσο συχνά.

Αποφύγετε τη έκθεση των μαλλιών σας στην υπερβολική θερμότητα. Μην χρησιμοποιείτε συνέχεια και για πάρα πολύ ώρα σεσουάρ, πρέσες και ψαλίδια. Η θερμότητα αφαιρεί την περιεκτικότητα της τρίχας σε υγρασία, ξηραίνει και μπορεί ακόμη και να καταστρέψει τα μαλλιά σας. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείστε κάποιο ειδικό προστατευτικό θερμότητας κατά τη διάρκεια του styling.

Ανακαλύψτε στο www.ethereals.gr ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών  κατάλληλα για εσάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα