Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΜαθητής δεν έχει πρόσβαση στο σχολείο του λόγω ημιτελών οδικών έργων

Μαθητής δεν έχει πρόσβαση στο σχολείο του λόγω ημιτελών οδικών έργων

Εννιάχρονος μαθητής σε περιοχή της Ηλείας σταμάτησε να πηγαίνει σχολείο του επειδή δεν μπορούσε να μετακινηθεί προς αυτό λόγω προβλημάτων στο οδικό δίκτυο.

Ο λόγος για έναν εννιάχρονο μαθητή από την Νέα Μανωλάδα, ο οποίος τις τελευταίες είκοσι ημέρες είναι αποκλεισμένος από το σχολείο του, καθώς η αγροτική οδός, που οδηγεί στο σπίτι του παιδιού και σε παρακείμενες καλλιέργειες, είναι δύσβατη λόγω ημιτελών έργων που έγιναν. Το αποτέλεσμα είναι το ταξί που καθημερινά πρέπει να παραλαμβάνει τον μαθητή, να μην μπορεί να διαβεί από τις τεράστιες λακκούβες και τις λάσπες που έχουν προκύψει, με το πρόβλημα να οξύνεται ιδιαίτερα κατά τις βροχερές ημέρες.

Με βάση όσα δήλωσε η οικογένεια του παιδιού στην ΕΡΤ, στην περιοχή πραγματοποιήθηκε έργο υπόγειας διέλευσης αγωγού άρδευσης από ιδιώτη. Οι εργασίες ωστόσο είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή του δρόμου, ο οποίος με την ολοκλήρωση του έργου, δεν έχει αποκατασταθεί επαρκώς. Πρόκειται για μια εξέλιξη που δημιουργεί προβλήματα τόσο στην διέλευση των επιβατηγών οχημάτων όσο και των πεζών από το σημείο.

Πηγή:alfavita.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα