Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήεκλογές 2023Σάκης Τζακόπουλος: “Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση για όλους”

Σάκης Τζακόπουλος: “Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση για όλους”

Την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση για όλους, δημότες, εργαζόμενους αλλά και επαγγελματίες, σε όλο το εύρος των συναλλαγών τους με τον δήμο Θεσσαλονίκης, προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σάκης Τζακόπουλος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ώρα Θεσσαλονίκης”, τονίζει την αναγκαιότητα της ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής βάσης η οποία και θα βοηθήσει τόσο τους ίδιους τους δημότες να διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους όσο και τους επαγγελματίες του δήμου αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους.

“Εάν και εφόσον σύμφωνα με την νομοθεσία δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του δημότη για την έκδοση οποιουδήποτε πιστοποιητικού ή εγγράφου τότε επιβάλλεται η διευκόλυνσή του μέσω των ηλεκτρονικών εφαρμογών. Άλλωστε έχουμε φθάσει πλέον στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης. Θα ήταν ανακόλουθο αν ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να μηδενίσει την ταλαιπωρία των δημοτών, να τους γλυτώσει από σπατάλη χρόνου ακόμη και έξοδα”, τόνισε ο κ. Τζακόπουλος. Προτείνει μια σειρά ηλεκτρονικών διευκολύνσεων.

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προτείνει τη δημιουργία μιας εφαρμογής διαδραστικής ουσιαστικά για τα κινητά τηλέφωνα η οποία θα παρέχει όλες τις πληροφορίες για φαρμακεία, νοσοκομεία, πάρκινγκ, λαϊκές αγορές. Μέσω της εφαρμογής αυτής θα μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τυχόν προβλήματα στην πόλη, για την αυξημένη κίνηση στους δρόμους, για τυχόν εργασίες αλλά και για εκδηλώσεις και γεγονότα στην Θεσσαλονίκη, όπως πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Οι δημότες μέσω της εφαρμογής θα μπορούν να ενημερώνουν τις δημοτικές αρχές για πλήθος προβλημάτων που εντοπίζουν στην πόλη, όπως λακκούβες στο οδόστρωμα, καμένες λάμπες και έλλειψη φωτισμού ώστε να επιλύονται άμεσα.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή μπορεί να προχωρήσει και στην υλοποίηση προγραμμάτων στοχευμένης υποστήριξης ευπαθών ομάδων. Να παρέχονται υπηρεσίες ηλεκτρονικής φροντίδας (e-care) και ηλεκτρονικής υγείας (e- health) σε ηλικιωμένους και χρονίως πάσχοντες.

Η πλήρης και ολοκληρωμένη πρόταση για την «ηλεκτρονική εξυπηρέτηση για όλους» θα παρουσιαστεί διεξοδικά από τον κ. Τζακόπουλο σε ειδική εκδήλωση πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα