Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήεκλογές 2023Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σπύρου Πέγκα - "Είμαστε...

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σπύρου Πέγκα – “Είμαστε η δύναμη που έρχεται να πάρει τη διοίκηση”

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Θεσσαλονίκη Για Όλους”.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο Σπύρος Πέγκας αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας. «Αν και σήμερα είναι μέρα μιας μικρής γιορτής για εμάς, η σκέψη μας βρίσκεται σε όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε πυρά προς τη απερχόμενη διοίκηση του δήμου για την αδιαφορία που δείχνει όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια στα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι κάτοικοι της πόλη. «Η Θεσσαλονίκη μας βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο αφρόντιστη, τόσο βρώμικη, τόσο παραμελημένη και κακοποιημένη. Μοιάζει σαν τέσσερα χρόνια τώρα να μην νοιάστηκε κανείς για τις υποδομές της, για τους ανθρώπους της και τα ζωάκια της, για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητά της», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως «σήμερα είμαστε εμείς εδώ για να φωνάξουμε ότι φτάνει! Φτάνει πια με την παραμέληση, φτάνει πια με την αδιαφορία, φτάνει πια με την ιδιοτέλεια. Είμαστε εδώ για να δείξουμε ένα άλλο παράδειγμα. Το όραμά μας για τη Θεσσαλονίκη είναι να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Καθαρή και πράσινη, ανοιχτή και ανεκτική. Μια πόλη σε ανάπτυξη και διαρκή εξωστρέφεια, που θα μεγαλώνει το διεθνές αποτύπωμά της διαρκώς».

Η δημοτική κίνηση “Θεσσαλονίκη Για Όλους” έχει συσπειρώσει αυτοδιοικητικές ομάδες, δυνάμεις της πόλης και υποψηφίους από την κοινωνία των πολιτών. «Δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής αλλά παθιασμένοι Θεσσαλονικείς. Είναι άνθρωποι με ικανότητες και όρεξη για δημιουργία και προσφορά, αποφασισμένοι να αφήσουν τις δουλειές τους και τη βολή τους για να προσφέρουν στον τόπο τους. Είμαστε η ήρεμη δύναμη που έρχεται με γνώση, με εμπειρία και με όραμα για να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική. Κοινός μας στόχος είναι η αλλαγή στη διοίκηση της πόλης. Και θα τον πετύχουμε. Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιο νίκης», τόνισε.

Κλείνοντας, ο Σπύρος Πέγκας ξεκαθάρισε πως η δημοτική κίνηση “Θεσσαλονίκη Για Όλους” μάχεται με ήθος, αξιοπρέπεια, γνώση και ενσυναίσθηση έτσι ώστε να διαμορφώσει το μέλλον της πόλης με ένα θετικό τρόπο και έκανε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Θεσσαλονικείς να υποστηρίξουν έμπρακτα την υποψηφιότητα του στον δήμο Θεσσαλονίκης. «Ελάτε όλοι μαζί να ενώσουμε δυνάμεις, να καταφέρουμε να διαμορφώσουμε τη Θεσσαλονίκη που ονειρευόμαστε. Εμπιστευτείτε μας. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε δυνατοί, είμαστε η δύναμη που έρχεται να πάρει τη διοίκηση και να αλλάξει την πόλη! Ραντεβού στις 8 και 15 Οκτώβρη».

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έδωσαν το “παρών” στελέχη και υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης “Θεσσαλονίκη Για Όλους”, στελέχη και βουλευτές απ’ όλο το πολιτικό φάσμα, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Μυλόπουλος, Χρήστος Παπαστεργίου και Φίλιππος Γκανούλης καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

 

Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 126, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι προσβάσιμο για τα άτομα με κινητική αναπηρία και στην είσοδο υπάρχει ειδική πινακίδα με γραφή braille για τα άτομα με οπτική αναπηρία, έτσι ώστε να έχουν ισότιμη πρόσβαση όλες και όλοι.

Για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στον πολυχώρο WE για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους».

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα