Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔιεθνήOnlyFans: Η 70χρονη άνοιξε λογαριασμό για να βοηθήσει τον γιο της (ΦΩΤΟ)

OnlyFans: Η 70χρονη άνοιξε λογαριασμό για να βοηθήσει τον γιο της (ΦΩΤΟ)

Viral έχει γίνει τους τελευταίους μήνες μια 70χρονη γυναίκα, η οποία άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans και μέσα σε ένα μήνα έβγαλε 34.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το Newpost.gr, εν λόγω γυναίκα δεν αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στην εν λόγω σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου για να πλουτήσει, αλλά προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα ώστε να βοηθήσει τον 35χρονο γιο της, ο οποίος είναι ανάπηρος.

«Αισθάνομαι μια μεγάλη αίσθηση ολοκλήρωσης, αλλά το λυπηρό μέρος για μένα είναι ότι δεν μπορώ να πω σε ανθρώπους που γνωρίζω και αγαπώ για την επιτυχία μου, επειδή θα την αποδοκίμαζαν» αναφέρει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την ίδια, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς εργαζόταν ως γραμματέας στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με μισθό περίπου 6,50 ευρώ την ώρα. Σε ηλικία 56 ετών έχασε την δουλειά της όμως κι έκτοτε στράφηκε στο ερωτικό μασάζ.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα συνέχισαν να είναι δύσκολα, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα οικογενειακά ζητήματα. Η κόρη της σταμάτησε να της μιλάει και δεν έχουν επικοινωνήσει εδώ και 20 χρόνια, ενώ την κατηγορεί πως έχει καταστρέψει την ζωή της. Ταυτόχρονα, ο γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι ανάπηρος χρειάζονταν αρκετή υποστήριξη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα