Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠούτιν: «Ταπείνωσε» τον επικεφαλής της ρωσικής αντικατασκοπείας – O διάλογος σε έντονο...

Πούτιν: «Ταπείνωσε» τον επικεφαλής της ρωσικής αντικατασκοπείας – O διάλογος σε έντονο ύφος

Ρώσος πρόεδρος στη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας άρχισε on camera να στριμώχνει τον επικεφαλής της κατασκοπείας που έχανε τα λόγια του.

Η επιμονή του Πούτιν να τον ρωτά αν συμφωνεί ή όχι τον οδήγησε σε τεράστια γκάφα κατά την οποία ο Ναρίσκιν έσπευσε να μιλήσει για… προσάρτηση των δύο αυτών περιοχών στη Ρωσία, όπως ακριβώς συνέβη με την περίπτωση της Κριμαίας, πριν από οκτώ χρόνια.

«Στη χειρότερη περίπτωση, θα πρέπει να πάρουμε την απόφαση που συζητάμε σήμερα» είπε ο επικεφαλής της κατασκοπείας, απευθυνόμενος στον Πούτιν.«Τι σημαίνει αυτό, τι σημαίνει ”στη χειρότερη περίπτωση”; Προτείνεις να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις, ή να αναγνωρίσουμε την κυριαρχία;», ρώτησε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Ναρίσκιν δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία του και έχασε τα λόγια του στην προσπάθειά του να απαντήσει.Ο Πούτιν, ωστόσο, τον πίεσε περισσότερο.«Μίλα καθαρά» του φώναξε τότε ο Πούτιν, «είσαι υπέρ της αναγνώρισης κυριαρχίας;»«Είμαι υπέρ της πρότασης για ένταξη στη ρωσική ομοσπονδία των δημοκρατιών», τόνισε.Ο Πούτιν, ο οποίος είχε αρχίσει να χαμογελά, τον διέκοψε και πάλι: «Μα δεν μιλάμε εδώ για προσάρτηση, δεν είναι αυτό το θέμα μας».Ο αξιωματούχος διόρθωσε: «Είμαι υπέρ της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας». Τότε ο Πούτιν έβαλε τέλος στο διάλογο λέγοντας: «Ευχαριστώ, κάθισε στη θέση σου τώρα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα