Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜετά τις μπύρες έρχονται και τα αναψυκτικά τεχνητής νοημοσύνης

Μετά τις μπύρες έρχονται και τα αναψυκτικά τεχνητής νοημοσύνης

Πρόσφατα η αμερικανική ζυθοποΐα Atwater Brewery έκανε γνωστό ότι δημιούργησε μια νέα μπύρα με συνταγή που δημιούργησε το πρόγραμμα στο οποίο βασίζεται το ChatGPT. Σειρά παίρνουν τα αναψυκτικά αφού η Coca Cola παρουσίασε και θα ρίξει άμεσα στην αγορά ένα αναψυκτικό για τη δημιουργία του οποίου ο πολυεθνικός κολοσσός ζήτησε τη βοήθεια ενός προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης το οποίο και έφτιαξε τη συνταγή για το νέο αναψυκτικό που η εταιρεία το χαρακτηρίζει «αναψυκτικό από το μέλλον».

Το νέο αναψυκτικό έλαβε την ονομασία Y3000 που είναι σίγουρα ένα φουτουριστικό όνομα επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της εταιρείας αλλά θυμίζοντας περισσότερο ρομπότ της ταινίας Terminator παρά αναψυκτικό. H εταιρεία δεν δίνει ακόμη κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη γεύση του νέου αναψυκτικού που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα χωρίς ζάχαρη αλλά διαρροές από άτομα που το έχουν δοκιμάσει κάνουν λόγο για μια επίγευση  βατόμουρου.

H εταιρεία δεν αρκέστηκε στο αίτημα για τη συνταγή αλλά ζήτησε από το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης να σχεδιάσει και την συσκευασία του νέου αναψυκτικού ενώ έχει συμφωνήσει με την εταιρεία ένδυσης Ambush για να φτιάξει μια σειρά ρούχων και αξεσουάρ με το λογότυπο του νέου αναψυκτικού.

Naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα