Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚέιτ Μίντλετον: Νέα σενάρια για την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της στη...

Κέιτ Μίντλετον: Νέα σενάρια για την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της στη λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλεντον, δύο μήνες από όταν έγινε γνωστό πως η ίδια υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο, έχει πυροδοτήσει νέο γύρω δημοσιευμάτων στον βρετανικό Τύπο.

Σε παντοπωλείο κοντά στα βασιλικά αγροκτήματα του Γουίνδσορ εθεάθη η Κέιτ Μίντλετον να ψωνίζει φρέσκα προϊόντα μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλαμ, εγείροντας νέα σενάρια για το πότε και πού η ίδια θα κάνει την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της, ύστερα από την επέμβαση στην κοιλιά, η οποία θα την κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της τουλάχιστον έως τις 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Sun, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορούσε να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισής της μετά την περιπέτεια της υγείας της ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, στην πασχαλινή θεία λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο.

Προς το παρόν πρόκειται για σενάριο, καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση από το Παλάτι για την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον.

Πάντως, σύμφωνα με τη Sun, πελάτες που είδαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο παντοπωλείο στο Γουίνδσορ, τόνισαν πως φαινόταν «χαρούμενη και υγιής».

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», είπε στη Sun πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο.

«Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά.

Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», δήλωσε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο Παλάτι επικρατεί έντονη δυσφορία μετά τον σάλο για την επίμαχη επεξεργασμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τα παιδιά της, για την οποία η ίδια ζήτησε «συγγνώμη».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Παλάτι ψάχνει να βρει τον τρόπο για να σώσει ό,τι σώζεται.

Όλα αυτά ενώ το μυστήριο πίσω από την «εξαφάνιση» της συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ πυκνώνει, με τις θεωρίες συνωμοσίας να οργιάζουν.

Σε κάθε περίπτωση, η Κέιτ Μίντλετον δεν θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από τις 17 Απριλίου, όταν και τα τρία παιδιά της θα επιστρέψουν στο σχολείο μετά τις πασχαλινές διακοπές.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα