Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΕπιβάτης κλειδώθηκε στην τουαλέτα του αεροπλάνου για μια ώρα: Το σημείωμα που...

Επιβάτης κλειδώθηκε στην τουαλέτα του αεροπλάνου για μια ώρα: Το σημείωμα που του άφησε το πλήρωμα (ΦΩΤΟ)

Ένας επιβάτης του SpiceJet είχε την πιο άθλια εμπειρία πτήσης αφού παγιδεύτηκε στην τουαλέτα του αεροπλάνου για όλη σχεδόν την πτήση.

Συγκεκριμένα, «ένας επιβάτης κόλλησε μέσα στην τουαλέτα για περίπου μία ώρα», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία. Ο άνδρας φέρεται να χρησιμοποίησε την τουαλέτα λίγο μετά την απογείωσή του αεροπλάνου σε μια νυχτερινή πτήση διάρκειας μίας ώρας και 45 λεπτών από τη Βομβάη στο Μπανγκαλόρ την Τρίτη (16/01), ανέφερε η Indian Express .

Ωστόσο, όταν προσπάθησε να φύγει, η πόρτα δεν άνοιγε λόγω δυσλειτουργίας της κλειδαριάς, κρατώντας ουσιαστικά τον επιβάτη μέσα στο μπάνιο.

Το πλήρωμα και οι άλλοι επιβάτες προσπάθησαν απεγνωσμένα να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το μπάνιο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ως αποτέλεσμα, έκατσε στη λεκάνη και περίμενε υπομονετικά να ολοκληρωθεί η πτήση του.

Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τον επιβάτη κατά τη διάρκεια της πτήσης, τα μέλη του πληρώματος πέρασαν ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα.

«Κύριε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ανοίξουμε την πόρτα, ωστόσο δεν τα καταφέραμε», έγραφε η επιστολή. «Μην πανικοβάλλεστε. Προσγειωνόμαστε σε λίγο, οπότε κλείστε το καπάκι της λεκάνης και καθίστε πάνω. Προσπαθήστε να μείνετε ασφαλής. Μόλις ανοίξει η κεντρική πόρτα, θα έρθει μηχανικός».

Η περιπέτεια του τελικά έληξε κατά την προσγείωση. Δύο μηχανικοί επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και έσπασαν την πόρτα, ελευθερώνοντας τον άτυχο επιβάτη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα