Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΕμφανίστηκε κατά λάθος γυμνός στη βιντεοκλήση του συζύγου του για δουλειά -...

Εμφανίστηκε κατά λάθος γυμνός στη βιντεοκλήση του συζύγου του για δουλειά – Επική αντίδραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ξεκαρδιστική στιγμή που ένας άνδρας μπήκε κατά λάθος στο πλάνο της βιντεοκλήσης Zoom του συζύγου του για τη δουλειά του εντελώς γυμνός, κατέγραψε η κάμερα του υπολογιστή.

Ο 35χρονος Τζέισον Μπάουερς, είχε μόλις βγει από το ντους και ήταν εντελώς γυμνός όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρα που μοιράζεται με τον σύντροφό του, Ντάμιαν Μλοτκόφσκι, επίσης 35 ετών, στο σπίτι τους στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια.

Αρχικά, ο Τζέισον πληκτρολογούσε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό του και δεν πρόσεξε ότι ο Ντάμιαν βρισκόταν στην εβδομαδιαία συνάντηση Zoom και ότι είχε πιαστεί στο κάδρο της κάμερας.

Αλλά μόλις κοίταξε ψηλά και είδε τον εαυτό του στην οθόνη, πανικοβλήθηκε και έπεσε στο πάτωμα για να ξεφύγει από την κάμερα.

«Δεν είχα ιδέα ότι βρισκόταν σε σύσκεψη», δήλωσε ο Τζέισον για το περιστατικό που έγινε στις 2 Δεκεμβρίου. «Ήμουν τόσο συγκεντρωμένος στο μήνυμά που έγραφα, που δεν κοίταξα ψηλά, έτσι δεν μπορούσα να δω ότι ήταν σε σύσκεψη. Ο Ντάμιαν κοίταζε κάτω εκείνη τη στιγμή, οπότε ούτε αυτός κατάλαβε ότι ερχόμουν», συνέχισε.

«Καθώς έμπαινα στο δωμάτιο άρχισα να συνειδητοποιώ ότι οι φωνές που άκουγα μπορεί να ήταν μια συνάντηση Zoom, τότε κοίταξα ψηλά και, ναι, είχα δίκιο! Έπεσα στο πάτωμα γιατί ντρεπόμουν τόσο πολύ που μπορεί να με είχαν δει γυμνό, και πέφτοντας στο πάτωμα δεν θα μπορούσαν να με δουν, ελπίζω. Όταν έπεσα στο πάτωμα, άρχισα να γελάω υστερικά γιατί δεν είχα ιδέα τι έβλεπαν», είπε.

Ο κτηματομεσίτης Ντάμιαν είδε ακριβώς τι συνέβη πίσω του, τα μάτια του άνοιξαν από έκπληξη και χαμογέλασε. Έκλεισε γρήγορα την κάμερά του, αλλά όχι πριν οι συνάδελφοί του αρχίσουν να γελάνε και το αφεντικό του πει: «Το γυμνό έχει πλάκα!».

Ευτυχώς, η καρέκλα που καθόταν ο Ντάμιαν προστάτευσε τα «επικίνδυνα» σημεία. «Ζούσα τον χειρότερο εφιάλτη μου, ντράπηκα, αλλά το βρήκα επίσης ξεκαρδιστικό», δήλωσε ο Τζέισον, παραγωγός της Paramount.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν, “Δόξα τω Θεώ που υπήρχε η καρέκλα”, και η δεύτερη αντίδρασή μου ήταν, “Γιατί μοιάζει σαν να έπεσα μέσα από μια τρύπα στο πάτωμα;”. Ντράπηκα, αλλά συνολικά νομίζω ότι είναι μια πολύ αστεία στιγμή», είπε.

Μάλιστα, τη βρήκε αρκετά αστεία ώστε να τη μοιραστεί στο TikTok στις 9 Μαρτίου. Έχει προβληθεί σχεδόν μισό εκατομμύριο φορές στην εφαρμογή.

«Εκείνη τη φορά που πετάχτηκα γυμνός στη συνάντηση Zoom του συζύγου μου», έγραψε. «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό. Να είστε προσεκτικοί όταν περπατάτε γυμνοί στο σπίτι!».

Αργότερα το ίδιο βράδυ, το ζευγάρι παρευρέθηκε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του κτηματομεσιτικού γραφείου και όλοι γέλασαν πολύ με την γκάφα που έγινε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα