Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓραφική συγκέντρωση αρνητών και ψεκασμένων στην Κύπρο - Παρών και ο... Μπάτμαν...

Γραφική συγκέντρωση αρνητών και ψεκασμένων στην Κύπρο – Παρών και ο… Μπάτμαν (Βίντεο)

Γονείς συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στην Κύπρο με αφορμή την επιβολή νέων μέτρων στα Δημοτικά σχολεία για την πανδημία του κορονοϊού.

Οι διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις πόλεις του νησιού, ενώ σε αρκετά σημεία μαζί με τους γονείς ήταν και τα παιδιά τα οποία έμειναν εκτός σχολικών αιθουσών. Τα βλέματα πάντως έκλεψε ο… Μπάτμαν, στη διαμαρτυρία που έγινε στην Πάφο.

Πάντως, εντάσεις καταγράφηκαν στη διαμαρτυρία πολιτών κατά της χρήσης μάσκας στα δημοτικά σχολεία, των ελέγχων με rapid test και των εμβολιασμών έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στο συνεδριακό κέντρο.

Στο βίντεο που δημοσίευσε σελίδα στο Facebook μερίδα διαδηλωτών προπηλάκισε γυναίκα μέσα στο όχημά της, φωνάζοντας της “Αννίτα παραιτήσου εσύ και η Βουλή σου”, “προσέχετε τι αποφασίζετε για τα μωρά μας”, “να πεθάνετε όλοι”, “κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας”, ενώ την καλούν να ανοίξει το παράθυρό της.

Όπως γράφει το sigmalive.com σε κάποιο σημείο του βίντεο η εγκλωβισμένη γυναίκα διερωτάται “εγώ τι έκανα;” για να της απαντήσουν “έχετε ξυπνήσει τις μάνες”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα