Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓνωστός ΤikToker συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 16χρονης

Γνωστός ΤikToker συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 16χρονης

Ο διάσημος TikToker και δάσκαλος αγγλικών Luke Rockwell συνελήφθη στην Ταϊλάνδη επειδή φέρεται να έκανε σεξ με ανήλικη – και να κατέγραφε τις πράξεις του, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

@lukerockwellmusic ❤️ ?? + ?? ❤️ #pianocover #thaisong #lukerockwell #piano ♬ original sound – Luke Rockwell Music

Ο 29χρονος Rockwell, ο οποίος έχει 1,3 εκατομμύρια followers στο TikTok,  συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή Wattana, όταν μια μητέρα τον κατηγόρησε πως έκανε σεξ με την 16χρονη κόρη της, ενώ δίδασκε σε παιδιά αγγλικά στην Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bangkok Post, η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, είπε στην αστυνομία ότι ο Rockwell και η κόρη της έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλον πριν η «σχέση» τους γίνει σωματική και γνωρίζονταν μεταξύ τους για περίπου πέντε μήνες.

Ο influencer φέρεται επίσης να βιντεοσκόπησε τις σεξουαλικές τους επαφές, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

Αφού έμαθε για την υποτιθέμενη σχέση του Rockwell και της κόρης της, η μητέρα επικοινώνησε με το Τμήμα Πρόνοιας για Παιδιά και Γυναίκες, το οποίο σε συνεργασία με την αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή αγγλικών.

Πώς αποκαλύφθηκε η «σχέση»
Η μητέρα φέρεται να έμαθε για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της όταν το κορίτσι υπέφερε από πόνους στην κοιλιά που προκλήθηκαν από χλαμύδια και γονόρροια που κόλλησε από τον Rockwell, ανέφερε η Daily Mail.

«Η κόρη μου είπε ότι την πρώτη φορά που έκαναν σεξ, ο άνδρας χρησιμοποίησε προφυλακτικό, αλλά μετά δεν χρησιμοποίησε. Τον εμπιστευόταν», είπε η μητέρα.

«Ο δάσκαλος Luke της είπε να κρατήσει τα πάντα μυστικά μέχρι να γίνει 18 ετών. Είπε στην κόρη μου ότι την αγαπούσε και ότι θα την έπαιρνε να ζήσει μαζί του όταν θα γινόταν 18», πρόσθεσε.

Η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει ή επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς ότι ο Rockwell κόλλησε στην ανήλικη σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ενώ την ίδια ώρα η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Αν και η ηλικία συναίνεσης στην Ταϊλάνδη είναι τα 15 έτη, οποιοσδήποτε κάτω των 18 ετών εξακολουθεί να θεωρείται ανήλικος σύμφωνα με το νόμο. Ο Rockwell αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 έτη και πρόστιμα ύψους περίπου 560 δολαρίων.

Ο Rockwell απέκτησε τεράστιο κοινό στο TikTok, καθώς μοιραζόταν αποσπάσματα με τον εαυτό του να διδάσκει αγγλικά.

Μάλιστα το 2021 είχε βρεθεί στο επίκεντρο αντιπαράθεσης, όταν ανέβασε βίντεο στα οποία ισχυριζόταν ότι οι Φιλιππίνες ήταν από τις πιο ρατσιστικές χώρες στον κόσμο. Το hashtag #CancelTeacherLuke, εξαπλώθηκε στο TikTok μετά το αμφιλεγόμενο βίντεο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα