Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΒασίλισσα Ελισάβετ: Το απροσδόκητο επιχειρηματικό της εγχείρημα (ΦΩΤΟ)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το απροσδόκητο επιχειρηματικό της εγχείρημα (ΦΩΤΟ)

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα λανσάρει ένα προϊόν που ομολογούμε ότι μας ξάφνιασε.

Θα κυκλοφορήσει στην αγορά από τη δική της εταιρεία δύο σειρές σάλτσες, μία σάλτσα ketchup και μια καφέ sauce. Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα της Αγγλίας ασχολείται με τον τομέα των τροφίμων. Πριν ένα χρόνο ξεκίνησε να παράγει μια νέα ποικιλία μπίρας, για τη δημιουργία της οποίας χρησιμοποιούνται υλικά που συλλέγονται από φυτά που βρίσκονται στην ιδιοκτησία της Βασίλισσας στο Sandringham.

Στην ιστοσελίδα του online καταστήματος μπορούμε να βρούμε τόσο την εν λόγω μπίρα, όσο και νόστιμο μέλι, τσάι, ακόμη και snacks για σκυλάκια. Να σημειώσουμε ότι τα νέα προϊόντα δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους στο e-shop. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι σάλτσες είναι ιδανικές για όλη την ημέρα, ακόμη και για το πρωινό. Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι γνωστή λάτρης των hamburger, οπότε σίγουρα θα τις αξιοποιήσει.

Η ketchup περιέχει αρώματα από χουρμάδες, χυμό μήλου και καρυκεύματα. Από την άλλη πλευρά, τα κύρια συστατικά της σάλτσας καφέ είναι το ξύδι και τα καρυκεύματα. Θα πωλούνται για 9 δολάρια το κάθε μπουκάλι και θα μπορούμε να τα βρούμε επίσης στο gift shop της βασιλικής έκτασης.

instyle.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα