Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή"Άρωμα Ελλάδας" παρείχε το φεστιβάλ Αντίποδες στην Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

“Άρωμα Ελλάδας” παρείχε το φεστιβάλ Αντίποδες στην Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

“Άρωμα Ελλάδας” στην μακρινή Ωκεανία καθώς πραγματοποιήθηκε στην Μελβούρνη το καθιερωμένο ετήσιο φεστιβάλ “Αντίποδες” το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το Ελληνικό ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Μελβούρνη, την πόλη με τη μεγαλύτερη Ελληνική ομογένεια του πλανήτη. Οι πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις του Ελληνικού “στοιχείου” αποτελούν σημαντική συνιστώσα στην καθημερινή ατζέντα των Αυστραλών. Την φετινή χρονιά οι “Αντίποδες” το καθιερωμένο Ελληνικό φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου. Όπως κάθε έτος, έτσι και φέτος, το φεστιβάλ διοργανώνεται στην καρδιά του Melbourne City centre, στον γνωστό ως “Ελληνικό δρόμο” Lonsdale Street στην συμβολή με το Russell Street.

Στην 1η ημέρα του φεστιβάλ συμμετείχε αρκετός κόσμος, που απόλαυσε ποιοτική Ελληνική μουσική. Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί. Επιπλέον, Ελληνικά εδέσματα και ποτά, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Έλληνες και μη, που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης. Οι συναισθηματικοί δεσμοί μεταξύ των κατοικούντων στην Ελλάδα με τους ομοεθνείς τους στην Αυστραλία ενισχύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή:greekhumans.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα